Book hotel

Hotellet ligger lige ved havnen i byens centrum, bare 15 minutter fra lufthavnen. Vågn op til vores berømte og lækre morgenmadsbuffet om morgenen. Hotellet har en barception og døgnåben butik med et udvalg af drikkevarer, snacks og drinks. Hotel Scandic Kristiansund ligger i "Klippfiskens hovedstad", som er fordelt over fire øer. Perfekt for alle, som ønsker at opleve Vestnorges kulinariske kultur og den berømte Atlanterhavsvegen.

Read more about Scandic Kristiansund

Hotel Scandic Kristiansund giver dig et perfekt udgangspunkt til at opleve Klippfiskens hovedstad, når den er bedst. Bo i vores store og komfortable værelser, som praler af ægte skandinavisk design og en varm, indbydende atmosfære. Efter en lang dags arbejde, sightseeing eller andre aktiviteter kan du slappe af i saunaen eller bruge hotellets fitnessrum. Hotellet har en barception og døgnåben butik med et udvalg af drikkevarer, snacks og drinks. Fri WiFi er tilgængelig på alle værelser og fællesområder.

For uforglemmelige oplevelser er Kristiansund byen. Her får du chancen for at prøve kræfter med havfiskeri, storvildtsjagt, laksefiskeri, fotosafari, småvildtjagt og mange andre aktiviteter. Hotel Scandic Kristiansund er ideelt til alle, som er vilde med udendørslivet og frisk havluft. Hotellet ligger lige ved havnen, så du befinder dig midt i centrum. Hotellet ligger bare 15 minutters kørsel fra lufthavnen.

3.5 509 anmeldelser fra TripAdvisor

Svanemærket 2055 0288
Åbningstider for morgenmad Vis restaurantside

Beliggenhed og kontaktinformation

Scandic Kristiansund Telefon

+47 71 57 12 00

Kørselsanvisning

Kørselsanvisning Google Maps

Scandic Kristiansund Adresse

Storgata 41
Kristiansund

Dit næste møde med os. Se vores mødelokaler

meeting room sorsundet 1 at scandic kristiansund in norway

Vi har stor erfaring med at arrangere alt fra små arrangementer til store møder. Vores 5 mødelokaler byder på mange løsninger og gode faciliteter med kapacitet til op til 100 personer.

Book et mødelokale