Scandic Partner: Spitsbergen Hotel

Book hotel

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
Antal gæster
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en frinat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder

Hvis du bestiller et kampagnetilbud eller en firmaaftalepris, skal du bruge en bookingkode. Brug ikke specialtegn som (.) (,) (-) (:).

Gem din bookingkode til næste gang du besøger siden ved at klikke “Husk bookingkode”. Vælg ikke dette, hvis du bruger en offentlig computer for at undgå uautoriseret anvendelse af din bookingkode.

Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Brug dine optjente Scandic Friends point til at booke en frinat. Vælg "Book frinat" for at se ledige værelser til frinætter.

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en frinat.
Bookingkode, Bonus Cheques eller Frinat

Imponerende natur, fyldt med overraskelser og komplet afslapning. Slap af og gå udenfor, men pas på isbjørne. Vores hjælpsomme personale vil føre dig til den ultimative Svalbard-oplevelse.

Read more about Scandic Partner: Spitsbergen Hotel

Vi kan tilbyde dig en solid morgenmad og en pub med lettere retter. Vores restaurant har en prøvesmagningsmenu, hvor du vælger det antal måltider, du ønsker at spise. Hvis du vil, kan du føje en af vores vinpakker til din middag. Vi er også glade for at kunne fortælle dig, at et af Norges bedste champagneudvalg er at finde i vores kælder. Spiritusforretningen, hvor minearbejdere kom for at få deres spirituskvote, er blevet renoveret for nylig og ligger under vores hotel. Her byder vi på champagneprøvesmagning og masser af historie. Vi er berømte for vores friskbagte vafler, som du kan nyde foran pejsen. Vi har fem fleksible mødelokaler at vælge mellem, for op til 120 deltagere.

Dette er et af vores partnerhoteller. Spitsbergen Hotel, beliggende på en bakke, har en imponerende udsigt over Longyearbyen. Dette er en virkelig unik naturoplevelse, med isbjørne, hvalrosser, remmesæler og hvidhvaler. Du kan selvfølgelig tage en tur med hundeslæde, men du kan også låne en sparkstøtting i stedet. Vores kendte hotel tilbyder dig komfortable værelser og en dejlig restaurant, 10 minutter fra centrum. Husk at tage skoene af, inden du går indenfor på hotellet. Hvis du er ude efter total afslapning, så har du fundet det. Her finder du steder, hvor din mobiltelefon ikke virker. Vores hjælpsomme personale vil fortælle dig hvor og kan også anbefale guider og turarrangører, hvis du ønsker at opleve Svalbards vildmark. For at gøre dit ophold hos os så bekvemt som muligt tilbyder vi fri parkering til både biler og sparkstøttinger.

4.0 297 anmeldelser fra TripAdvisor

Please note

If you need to cancel your room at this hotel, we apply to our 48 hour cancellation policy. This means you have to cancel your room before 16.00 local time two days ahead of arrival.

Beliggenhed og kontaktinformation

Scandic Partner: Spitsbergen Hotel Telefon

+47 79026200

Kørselsanvisning

Kørselsanvisning Google Maps

Scandic Partner: Spitsbergen Hotel Adresse

Longyearbyen
Longyearbyen

Hotel på kort Vis hotel på kort
Udvid kort

Dit næste møde med os. Se vores mødelokaler

PB_scandic_bio_mote_0046.jpg

Hold møde tæt på isbjørne i et af vores otte mødelokaler. Tag på en hundeslædetur i frokostpausen, og nyd en fast syv-retters prøvesmagningsmenu.

Book et mødelokale