Grøn morgenmad

Vi udvikler os i takt med folks madvaner, og stadig flere efterspørger spændende, sunde og grønne alternativer. Ikke mindst vokser efterspørgslen efter veganske retter.

Mere vegansk – sundere – grønnere

Det er ingen hemmelighed, at morgenmad har en særlig plads i vores hjerter. Vores passion for morgenmad vækkes til live hver eneste morgen, hos hver eneste morgenmadskok, morgenmadsvært og barista. Vi udvider vores udvalg af veganske, sunde, grønne og lokale alternativer, så du får et endnu mere indbydende morgenmadsudvalg, når du overnatter hos os.

Vi samarbejder med flere af de bedste aktører i branchen, så du får sunde og velsmagende veganske alternativer. Hos Scandic kan du nemt finde de veganske produkter i vores morgenmadsbuffet. Vores 100% veganske alternativer har et grønt mærke, og vores morgenmadsværter hjælper dig gerne, hvis du har spørgsmål til produkternes indhold eller oprindelse.

Hvis du overnatter hos Scandic Vulkan i Oslo, får du både speltbrød fra bageriet Handwerk og honning direkte fra bierne på hotellets tag. På vores hoteller finder du altid produkter fra lokale leverandører. En af dem er “Grønne folk”, en lille virksomhed fra Frosta i Trøndelag, lige i hjertet af Norges grønne spisekammer. Denne virksomhed og Eidum gårdbageri er blot nogle af de lokale leverandører, der er en del af vores morgenmad hos Scandic Nidelven, som serverer Norges bedste morgenmad.