Lobby restaurant
Lobby restaurant

Scandic Asker

Book hotel

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Værelser
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder

Hvis du bestiller et kampagnetilbud eller en firmaaftalepris, skal du bruge en bookingkode. Brug ikke specialtegn som (.) (,) (-) (:).

Gem din bookingkode til næste gang du besøger siden ved at klikke “Husk bookingkode”. Vælg ikke dette, hvis du bruger en offentlig computer for at undgå uautoriseret anvendelse af din bookingkode.

Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Du skal logge ind for at kunne booke en bonusnat. Som Scandic Friends medlem optjener du point, når du bor hos os, som du kan bruge til bonusnætter på alle vores hoteller. 

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Tilbage til hotel

Restaurant

Når du overnatter på Scandic Asker, kan du nyde lækker mad i vores restaurant.

Vores store restaurant ligger i hotellets stueetage. Restauranten tilbyder en lækker morgenbuffet med et udvalg af økologiske varer. Du kan også prøve vores frokostbuffet med både sunde valgmuligheder og fristende desserter. Om aftenen kan du vælge mellem velsmagende retter fra vores a la carte menu med vores populære Scandic Burger, eller blot slappe af med en kop kaffe i baren.

Du vil finde vores anden restaurant og bar på 2. sal. Der er også en balkon tilsluttet. Disse lokaler er perfekte til særlige lejligheder såsom bryllupper og lukkede arrangementer for op til 170 personer.

Åbningstider

Opening hours
Breakfast: Mon-Fri 06:30-09:30, Sat-Sun 07:30-10:30
Dinner: Mon-Thu 18:00-22:00, Fri-Sun Closed
Bar: Mon-Thu 18:00-23:00, Fri-Sun Closed