Book hotel

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Værelser
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder
Booking Code Icon
Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Du skal logge ind for at kunne booke en bonusnat. Som Scandic Friends medlem optjener du point, når du bor hos os, som du kan bruge til bonusnætter på alle vores hoteller. 

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Lobby restaurant
Lobby restaurant
Tilbage til hotel

Restaurant

Når du overnatter på Scandic Asker, kan du nyde lækker mad i vores restaurant.

Vores store restaurant ligger i hotellets stueetage. Restauranten tilbyder en lækker morgenmadsbuffet med et udvalg af økologiske produkter. Du kan også prøve vores frokostbuffet, som både byder på sunde alternativer og fristende desserter. Om aftenen kan du vælge mellem smagfulde måltider fra vores à la carte-menu, fx vores populære Scandic Burger, eller blot slappe af med en kop kaffe i baren.

På 2. etage ligger en anden restaurant til events eller private arrangementer. Her er plads til 170 personer. Vores restaurant har også sin egen bar, et lydsystem og en balkon, hvor vi kan grille om sommeren.

Åbningstider

Opening hours
Breakfast: Mon-Fri 06:30-10:00, Sat-Sun 06:30-10:30
Dinner: Mon-Thu 18:00-22:00, Fri-Sun Closed
 (The restaurant is closed 5-28 July: Mon-Thu 18:00-22:00, Fri-Sun Closed)

Bar: Mon-Thu 18:00-23:00, Fri-Sun Closed