Bar
Bar

Scandic Fornebu

Book hotel

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Værelser
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder

Hvis du bestiller et kampagnetilbud eller en firmaaftalepris, skal du bruge en bookingkode. Brug ikke specialtegn som (.) (,) (-) (:).

Gem din bookingkode til næste gang du besøger siden ved at klikke “Husk bookingkode”. Vælg ikke dette, hvis du bruger en offentlig computer for at undgå uautoriseret anvendelse af din bookingkode.

Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Du skal logge ind for at kunne booke en bonusnat. Som Scandic Friends medlem optjener du point, når du bor hos os, som du kan bruge til bonusnætter på alle vores hoteller. 

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Tilbage til hotel

Lobbybar

Vores åbne og lyse lobbybar er det ideelle sted til at nyde en kop kaffe eller en dejlig drink.

Vores store lobbybar på hotel Scandic Fornebu ligger i hjertet af vores hotel og er et naturligt mødested før eller efter en event. Atmosfæren er afslappet og uformel – med udsigt over Oslo-fjord.

Se vores snacksmenu med Scandics Klassikere, italienske pizzaer og fiskesuppe.

Menuen fås også som en takeaway, hvis du vil tage maden med dig og spise nede ved vandet, blot 5 minutter derfra.

Åbningstider

Opening hours
Bar: Mon-Sat 17:00-22:30, Sun Closed (: Mon-Sat 22:30-02:30, Sun Closed)