Book hotel

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Værelser
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder
Booking Code Icon
Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Du skal logge ind for at kunne booke en bonusnat. Som Scandic Friends medlem optjener du point, når du bor hos os, som du kan bruge til bonusnætter på alle vores hoteller. 

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Restaurant
Restaurant Restaurant
Tilbage til hotel

Restaurant

Nyd morgenmad og aftensmad i vores hyggelige restaurant med en åben pejs, bare syv minutters kørsel med bus eller bil fra Gardermoen lufthavn.

Da mange af vores gæster er nødt til at tage fra hotellet tidligt om morgenen, serverer vi en sund morgenbuffet fra kl. 04.00. Nyd en middag i vores hyggelige à la carte-restaurant med en åben pejs, eller få noget at drikke og hold en pause i vores bar.

Åbningstider

Opening hours
Breakfast: Mon-Fri 06:00-09:30, Sat-Sun 06:00-10:00
 (Earlybird breakfast: Mon-Sun 04:00-06:00)

Dinner: Mon-Sat 18:00-22:00, Sun Closed (: Mon-Sat 18:00-22:00, Sun Closed)

Andre restauranter