Book hotel

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Værelser
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder
Booking Code Icon
Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Du skal logge ind for at kunne booke en bonusnat. Som Scandic Friends medlem optjener du point, når du bor hos os, som du kan bruge til bonusnætter på alle vores hoteller. 

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Scandic_Grensen_lounge.jpg
Scandic_Grensen_lounge.jpg
Tilbage til hotel

Lounge

Velkommen til vores lækre og nærende morgenmad i vores lounge. Spis dig mæt efter en god nattesøvn, og gør dig klar til en dag fyldt med nye oplevelser.

Hvis du har lyst til lidt lækkert om aftenen, sælger vi mange forskellige slags snacks, lette måltider og drinks, både med og uden alkohol, i vores butik og reception. Du må endelig besøge vores nabohotel Scandic Karl Johan for en drink i vores bar hver dag fra 12.00-00.00

Åbningstider

Opening hours
Breakfast: Mon-Fri 06:30-09:30, Sat-Sun 07:00-11:00