Book hotel

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Værelser
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder

Hvis du bestiller et kampagnetilbud eller en firmaaftalepris, skal du bruge en bookingkode. Brug ikke specialtegn som (.) (,) (-) (:).

Gem din bookingkode til næste gang du besøger siden ved at klikke “Husk bookingkode”. Vælg ikke dette, hvis du bruger en offentlig computer for at undgå uautoriseret anvendelse af din bookingkode.

Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Du skal logge ind for at kunne booke en bonusnat. Som Scandic Friends medlem optjener du point, når du bor hos os, som du kan bruge til bonusnætter på alle vores hoteller. 

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Holmenkollen_Park_De_5_stuer.jpg
Holmenkollen_Park_De_5_stuer.jpg
Tilbage til hotel

De Fem Stuer

Spis på en af Oslos bedste restauranter med menuer inspireret af moderne og internationale retter.

Restaurant De Fem Stuer ligger i den gamle træbygning fra 1894 og er en af Oslos bedste restauranter beliggende i fantastiske omgivelser. Vi serverer retter i en kunstfærdig kombination af norske retter og lokale ingredienser blandet med eksotiske præg fra Italien, Frankrig og Asien.

Nyd friskbagt brød og friskbrygget kaffe fra vores store morgenbuffet. Vi serverer også en frokostbuffet på alle hverdage, og om søndagen er børnene i fokus, når vi byder på vores populære familiebuffet.

Åbningstider

Opening hours
Lunch: Sun 13:00-16:00, Mon-Sat Closed
Dinner: Tue-Sat 18:00-22:00, Mon, Sun Closed (For Christmas opening hours see www.defemstuer.no: Tue-Sat 18:00-22:00, Mon, Sun Closed)