Book hotel

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Værelser
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder
Booking Code Icon
Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Du skal logge ind for at kunne booke en bonusnat. Som Scandic Friends medlem optjener du point, når du bor hos os, som du kan bruge til bonusnætter på alle vores hoteller. 

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.

Velkommen til Scandic Karl Johan, dit andet hjem lige midt i byen! Vores hotel ligger i et af Oslos mest centrale beliggenheder, med høj kvalitet, flot design og komfort som en del af hele pakken.

Read more about Scandic Karl Johan

På Scandic Karl Johan kan du nyde de intime forhold ved et boutique-hotel kombineret med minimalistisk design og intelligente løsninger. Vores værelser udstråler kvalitet og har alt, hvad du skal bruge til at slappe af, lade op igen og logge på, hvis du har brug for det. Alle vores værelser er møbleret med bløde og komfortable dobbeltsenge, og på badeværelset kan du nyde dit morgenbad under vores luksuriøse regnbrusere. Når du bor hos os, er det nemt at logge på internettet og forblive online, så længe du ønsker det. Vi tilbyder fri WiFi overalt på hotellet, og som en gæst kan du oplade dine batterier med både USB og stik i alle værelser. Vi serverer Scandics prisbelønnede morgenbuffet hver morgen i vores loungeområde, og om eftermiddagen serverer vi lettere måltider, snack og drinks. Du kan altid finde alt, hvad du behøver i vores butik, hvad enten du ønsker noget lækkert eller har glemt din tandbørste.

Alt, hvad Oslo har at byde på, er inden for rækkevidde, heriblandt kultur og historie for ikke at glemme det bedste inden for shopping, restauranter og natteliv. Du bor lige ved busser, sporvogne, metro og toge, men hvem har brug for offentlige transportmidler, når man bor lige midt i byen og kan kome rundt til fods.

3.5 688 anmeldelser fra TripAdvisor

Beliggenhed og kontaktinformation

Scandic Karl Johan Telefon

+47 23 15 53 00

Kørselsanvisning

Kørselsanvisning Google Maps

Scandic Karl Johan Adresse

Arbeidergata 4
Oslo