Book hotel

Velkommen til Scandic Karl Johan, dit andet hjem lige midt i byen! Vores hotel ligger i et af Oslos mest centrale beliggenheder, med høj kvalitet, flot design og komfort som en del af hele pakken.

Read more about Scandic Karl Johan

På Scandic Karl Johan kan du nyde de intime forhold ved et boutique-hotel kombineret med minimalistisk design og intelligente løsninger. Vores værelser udstråler kvalitet og har alt, hvad du skal bruge til at slappe af, lade op igen og logge på, hvis du har brug for det. Alle vores værelser er møbleret med bløde og komfortable dobbeltsenge, og på badeværelset kan du nyde dit morgenbad under vores luksuriøse regnbrusere. Når du bor hos os, er det nemt at logge på internettet og forblive online, så længe du ønsker det. Vi tilbyder fri WiFi overalt på hotellet, og som en gæst kan du oplade dine batterier med både USB og stik i alle værelser. Vi serverer Scandics prisbelønnede morgenbuffet hver morgen i vores loungeområde, og om eftermiddagen serverer vi lettere måltider, snack og drinks. Du kan altid finde alt, hvad du behøver i vores butik, hvad enten du ønsker noget lækkert eller har glemt din tandbørste.

Alt, hvad Oslo har at byde på, er inden for rækkevidde, heriblandt kultur og historie for ikke at glemme det bedste inden for shopping, restauranter og natteliv. Du bor lige ved busser, sporvogne, metro og toge, men hvem har brug for offentlige transportmidler, når man bor lige midt i byen og kan kome rundt til fods.

3.5 716 anmeldelser fra TripAdvisor

Beliggenhed og kontaktinformation

Scandic Karl Johan Telefon

+47 23 15 53 00

Kørselsanvisning

Kørselsanvisning Google Maps

Scandic Karl Johan Adresse

Arbeidergata 4
Oslo