Book hotel

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Værelser
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder
Booking Code Icon
Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Du skal logge ind for at kunne booke en bonusnat. Som Scandic Friends medlem optjener du point, når du bor hos os, som du kan bruge til bonusnætter på alle vores hoteller. 

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Scandic Oslo City, restaurant
Scandic Oslo City, restaurant
Tilbage til hotel

Restaurant

Nyd morgenmad, frokost eller aftensmad i vores restaurant Bjørvigen Mat & Vinhus. Lige midt i byens centrum på hotel Scandic Oslo City

Vores restaurant Bjørvigen Mat & Vinhus serverer fantastiske retter i en afslappet atmosfære. Til frokost er der en stor buffet med varme og kolde retter at vælge imellem, og hvorfor ikke prøve noget fra vores à la carte-menu.

Åbningstider

Opening hours
Breakfast: Mon-Fri 06:30-09:30, Sat-Sun 07:30-11:00
Dinner: Mon-Sun Closed
 (: Mon-Sun Closed)

Bar: Mon-Sun Closed

Andre restauranter