Scandic_Solli_restaurant.jpg
Scandic_Solli_restaurant.jpg

Scandic Solli

Book hotel

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Værelser
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder

Hvis du bestiller et kampagnetilbud eller en firmaaftalepris, skal du bruge en bookingkode. Brug ikke specialtegn som (.) (,) (-) (:).

Gem din bookingkode til næste gang du besøger siden ved at klikke “Husk bookingkode”. Vælg ikke dette, hvis du bruger en offentlig computer for at undgå uautoriseret anvendelse af din bookingkode.

Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Du skal logge ind for at kunne booke en bonusnat. Som Scandic Friends medlem optjener du point, når du bor hos os, som du kan bruge til bonusnætter på alle vores hoteller. 

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Tilbage til hotel

V Solli Bar & Spiseri

Prøv den populære Scandic-burger på denne restaurant i Oslo og betragt livets gang gennem de store vinduer på Scandic Solli.

Nyd en hjemmelavet Scandic-burger, forkæl dig selv med frisk fisk, eller nyd en lokal øl på V Solli Bar & Spiseri i Oslo med egetræsgulv og elegant interiør. Nyd udsigten gennem de store vinduer over Parkveien og Cort Adelers gade.

Restauranten er lukket alle helligdage. Vi kan afholde arrangementer, hvis booket på forhånd.

Åbningstider

Opening hours
Breakfast: Mon-Fri 06:30-09:30, Sat-Sun 08:00-10:30
 (Summer 2018 July 2nd-August 5th: Mon-Fri 07:00-10:00, Sat-Sun 07:30-10:30)

Dinner: Mon-Sat 17:00-22:00, Sun Closed
Bar: Mon-Thu 16:00-00:00, Fri-Sat 16:00-01:00, Sun Closed (Summer July 2nd - Aug 5th: Mon-Thu 16:00-23:00, Fri-Sat 16:00-00:00, Sun Closed)