Vulkan, entrance
Vulkan, entrance Deig_FERRO_bilde_med_logo.jpg

Scandic Vulkan

Book hotel

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Værelser
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder

Hvis du bestiller et kampagnetilbud eller en firmaaftalepris, skal du bruge en bookingkode. Brug ikke specialtegn som (.) (,) (-) (:).

Gem din bookingkode til næste gang du besøger siden ved at klikke “Husk bookingkode”. Vælg ikke dette, hvis du bruger en offentlig computer for at undgå uautoriseret anvendelse af din bookingkode.

Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Du skal logge ind for at kunne booke en bonusnat. Som Scandic Friends medlem optjener du point, når du bor hos os, som du kan bruge til bonusnætter på alle vores hoteller. 

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Tilbage til hotel

V Bar og Bistro

Drømmer du om Italien? – Så bør du besøge vores nye restaurant i underetagen på Scandic Vulkan i Oslo. I Italien er det måltiderne, der tæller. Det er her, familien samles, venner mødes, og kærligheden venter.

Restaurantbooking

+47 21057134

Book bord

V Bar og Bistro ligger i første etasje på hotellet, med store vinduer ut mot Vulkanområdet. Her kan du nyte ærlige og rene smaker i en avslappet atmosfære, og vi tilbyr alt fra mange-retters middag til dagens husmann.

Åbningstider

Opening hours
Breakfast: Mon-Fri 06:30-09:30, Sat-Sun 08:00-11:00
Dinner: Mon-Thu 17:00-23:00, Fri-Sat 17:00-00:00, Sun Closed