Vores hotel i Røros

Den tidligere mineby er ikke kun på UNESCOs verdensarvsliste, den er også en økovenlig destination. Denne billedskønne by er en attraktion i sig selv med hele dens historiske arv. Fra vores hotel i Røros har du det perfekte udgangspunkt, hvis du vil tage på en guidet tur i minen Olavsgruva 50 meter under overfladen eller tage op i bjergene og besøge bønderne. Der er andre spændende aktiviteter som safarier i bjergene, hvor du har mulighed for at se vilde rensdyr, sejle i kajak eller køre med hundeslæde. Vores hotel ligger midt i det gamle Bergstaden distrikt.

Book hotel

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
Antal gæster
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en frinat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder

Hvis du bestiller et kampagnetilbud eller en firmaaftalepris, skal du bruge en bookingkode. Brug ikke specialtegn som (.) (,) (-) (:).

Gem din bookingkode til næste gang du besøger siden ved at klikke “Husk bookingkode”. Vælg ikke dette, hvis du bruger en offentlig computer for at undgå uautoriseret anvendelse af din bookingkode.

Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Brug dine optjente Scandic Friends point til at booke en frinat. Vælg "Book frinat" for at se ledige værelser til frinætter.

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en frinat.
Bookingkode, Bonus Cheques eller Frinat