Scandic Partner: Bergstadens Hotel

Book hotel

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
Antal gæster
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en frinat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder

Hvis du bestiller et kampagnetilbud eller en firmaaftalepris, skal du bruge en bookingkode. Brug ikke specialtegn som (.) (,) (-) (:).

Gem din bookingkode til næste gang du besøger siden ved at klikke “Husk bookingkode”. Vælg ikke dette, hvis du bruger en offentlig computer for at undgå uautoriseret anvendelse af din bookingkode.

Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Brug dine optjente Scandic Friends point til at booke en frinat. Vælg "Book frinat" for at se ledige værelser til frinætter.

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en frinat.
Tilbage til hotel

Restaurant

Start dagen med en lækker morgenmad i vores restaurant, Bergstaden Restaurant.

Restaurantbooking

+47 72406080

Vores hotelrestaurant serverer morgenmad, frokost og aftensmad. Vi ønsker at holde Røros-regionens madtraditioner i live på Bergstadens Restaurant. Vores ambition er at kombinere lokale ingredienser med moderne retter. Vi tilbyder også catering.

Åbningstider

Opening hours
Breakfast: Mon-Fri 07:00-10:00, Sat-Sun 08:00-10:30
Dinner: Fri-Sat 19:00-21:00, Mon-Thu, Sun Closed (Sommerbuffet 24 june-13 august: Mon-Sun 18:00-21:00)