Scandic Forum, restaurant
Scandic Forum, restaurant Scandic Forum, restaurant Scandic Forum, restaurant Scandic Forum, restaurant Scandic Forum, restaurant

Scandic Forum

Book hotel

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Værelser
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en frinat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder

Hvis du bestiller et kampagnetilbud eller en firmaaftalepris, skal du bruge en bookingkode. Brug ikke specialtegn som (.) (,) (-) (:).

Gem din bookingkode til næste gang du besøger siden ved at klikke “Husk bookingkode”. Vælg ikke dette, hvis du bruger en offentlig computer for at undgå uautoriseret anvendelse af din bookingkode.

Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Brug dine optjente Scandic Friends point til at booke en frinat. Vælg "Book frinat" for at se ledige værelser til frinætter.

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en frinat.
Tilbage til hotel

Restaurant [:vju]

Nyd morgenmad, middag og en fantastisk udsigt fra vores restaurant [:vju] på 20. etage.

Restaurantbooking

+47 51930001

Restaurant [:vju] på 19. etage har udsigt over både Stavanger centrum og naturområderne Stokkavannet og Mosvannet, som alle skaber de perfekte rammer til en dejlige middagsoplevelse. Vores restaurant tilbyder både morgenmad og à la carte om aftenen.

Åbningstider

Opening hours
Breakfast: Mon-Fri 06:30-09:30, Sat-Sun 07:00-10:30
Dinner: Mon-Sat 17:00-22:00, Sun Closed
Bar: Mon-Sat 18:00-00:00, Sun Closed