Vores hotel i Svolvær, LOFOTEN

Svolvær ligger på øen Austvågøya i øgruppen Lofoten. Denne gruppe øer er blevet kåret som de smukkeste i verden af Lonely Planet, og med deres betagende udsigt og enestående landskaber lever Svolvær virkelig op til denne berømmelse. Under dit ophold på vores hotel i Svolvær har du gode muligheder for at se nordlys, da byen er et af de bedste steder til at opleve dette naturfænomen. Byen er også kendt for dens gode muligheder for scubadyking, hvor du kan studere flora og fauna i det klare, rene vand. Cykling og klippeklatring er også populært i området, og for de historieinteresserede er Lofotr vikingmuseum et besøg værd, der ligger en kort køretur fra vores hotel i Svolvær. Vores hotel i Svolvær er det perfekte sted, hvis du vil udforske og opleve denne eksotiske og spændende destination.

Book hotel

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Værelser
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en frinat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder

Hvis du bestiller et kampagnetilbud eller en firmaaftalepris, skal du bruge en bookingkode. Brug ikke specialtegn som (.) (,) (-) (:).

Gem din bookingkode til næste gang du besøger siden ved at klikke “Husk bookingkode”. Vælg ikke dette, hvis du bruger en offentlig computer for at undgå uautoriseret anvendelse af din bookingkode.

Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Brug dine optjente Scandic Friends point til at booke en frinat. Vælg "Book frinat" for at se ledige værelser til frinætter.

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en frinat.