Scandic Havna Tjöme

Book hotel - garanti for bedste pris

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Værelser
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en frinat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder

Hvis du bestiller et kampagnetilbud eller en firmaaftalepris, skal du bruge en bookingkode. Brug ikke specialtegn som (.) (,) (-) (:).

Gem din bookingkode til næste gang du besøger siden ved at klikke “Husk bookingkode”. Vælg ikke dette, hvis du bruger en offentlig computer for at undgå uautoriseret anvendelse af din bookingkode.

Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Brug dine optjente Scandic Friends point til at booke en frinat. Vælg "Book frinat" for at se ledige værelser til frinætter.

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en frinat.
Tilbage til hotel

Restaurant og bar

Nyd dine måltider i vores elegante restaurant Kommandøren med farvestrålende indretning, som giver et maritimt præg og en skøn udsigt.

Vores restaurant Kommandøren serverer en frokostbuffet foruden à la carte-frokost og -aftensmad. Her kan du nyde god service, fin mad og en dejlig atmosfære. Vores restaurant er kendt for at være bygget ind i klippen og for den smukke udsigt over kajen. Vi serverer dejlige drinks, øl og vin i vores bar, et perfekt sted til at nyde en aperitif inden middagen eller drinks med vennerne.

Åbningstider

Opening hours
Breakfast: Mon-Sat 07:00-09:30, Sun 08:00-11:00
Lunch: Mon-Sat 12:00-16:00, Sun Closed
 (Christmas buffet 4th, 11th and 18th of December.: Sun 13:00-16:00, Mon-Sat Closed)

Dinner: Mon-Thu 16:00-21:00, Fri-Sat 16:00-22:00, Sun Closed
Bar: Mon-Thu 19:00-00:00, Fri-Sat 19:00-02:00, Sun Closed (: Mon-Sun Closed)

Menuer