Scandic Tromsø

Book hotel

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
Antal gæster
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en frinat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder

Hvis du bestiller et kampagnetilbud eller en firmaaftalepris, skal du bruge en bookingkode. Brug ikke specialtegn som (.) (,) (-) (:).

Gem din bookingkode til næste gang du besøger siden ved at klikke “Husk bookingkode”. Vælg ikke dette, hvis du bruger en offentlig computer for at undgå uautoriseret anvendelse af din bookingkode.

Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Brug dine optjente Scandic Friends point til at booke en frinat. Vælg "Book frinat" for at se ledige værelser til frinætter.

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en frinat.
Bookingkode, Bonus Cheques eller Frinat
Tilbage til hotel

Lobby bar

Nyd en aftendrink, eller prøv et aftensmåltid fra den dagligt skiftende menu i denne hyggelige Tromsø-bar i Scandic Tromsøs lobby.

Når det bliver aften, kan du slå dig ned ved kaminen med en cocktail, en kop kaffe, et glas vin eller en øl i Scandic Tromsøs hyggelige lobbybar. Vælg et aftensmåltid fra den dagligt skiftende sæsonprægede menu i denne Tromsø-bar med dæmpet belysning, som ligger i hjertet af hotellet. Vi gør vores bedste for at anvende de friskeste lokale råvarer.