Scandic Partner: Sommarøy Arctic Hotel

Book hotel

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
Antal gæster
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en frinat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder

Hvis du bestiller et kampagnetilbud eller en firmaaftalepris, skal du bruge en bookingkode. Brug ikke specialtegn som (.) (,) (-) (:).

Gem din bookingkode til næste gang du besøger siden ved at klikke “Husk bookingkode”. Vælg ikke dette, hvis du bruger en offentlig computer for at undgå uautoriseret anvendelse af din bookingkode.

Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Brug dine optjente Scandic Friends point til at booke en frinat. Vælg "Book frinat" for at se ledige værelser til frinætter.

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en frinat.
Bookingkode, Bonus Cheques eller Frinat

Bo ved vandet i fredelige omgivelser bare 45 minutters kørsel fra Tromsø. Hold din næste konference i et af vores mødelokaler. Bliv inspireret af nordlyset. Lad vores venlige personale vise dig vej til minigrisene.

Read more about Scandic Partner: Sommarøy Arctic Hotel

Når du vil holde dit møde væk fra byens støj og forstyrrelser, er dette stedet, du bør vælge. Vi tilbyder seks mødelokaler, de fleste med en betagende udsigt. Da vi ligger lige ved det åbne hav, er det naturligt for os at servere retter baseret på gamle traditioner og lokalt dyrkede ingredienser. Vælg mellem det allerbedste fra havet og lækre kødretter fra det nordlige Norge. De fleste af vores gæster ved allerede, hvad de vil foretage sig, inden de ankommer her, men hvis det ikke er tilfældet for dig, må du endelig kontakte os. Vi fortæller dig gerne mere om aktiviteter, som fx vandreture, hundeslædeture, bådture, hvalsafarier, gåture eller bjergbestigning. Vi vil gerne hjælpe med at gøre dit ophold hos os så uforglemmeligt som muligt. Glem ikke at spørge os om vores spa og sauna. For at gøre dit ophold hos os så bekvemt som muligt har vi også fri WiFi og parkering.

Sommarøy Arctic Hotel ligger ved vandet bare 45 minutters kørsel fra Tromsø og er et af vores partnerhoteller. Her kan du få det hele: strand, sne og storslåede naturoplevelser. Hvis du ikke ser nordlyset, kunne du måske tænke dig at tage på hvalsafari eller besøge dyreparken i nærheden med mere end 50 fuglearter, kaniner, får, minigrise og skildpadder. Vores hjælpsomme og venlige personale anbefaler gerne aktiviteter, når du overnatter hos os.

4.5 152 anmeldelser fra TripAdvisor

Beliggenhed og kontaktinformation

Scandic Partner: Sommarøy Arctic Hotel Telefon

+47 77664000

Kørselsanvisning

Kørselsanvisning Google Maps

Scandic Partner: Sommarøy Arctic Hotel Adresse

Skipsholmveien 22
Sommarøy

Hotel på kort Vis hotel på kort
Udvid kort

Dit næste møde med os. Se vores mødelokaler

Sommaroy Arctic Hotel, Tromso, meeting room, conference, vestkanten

Seks mødelokaler for op til 180 deltagere venter på dig tæt på vandet, nordlyset og den smukke natur. Kom væk fra alle byens forstyrrelser, og hold dit næste kick-off, møde eller event på Sommarøy Arctic Hotel.

Book et mødelokale