Book hotel

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Værelser
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder

Hvis du bestiller et kampagnetilbud eller en firmaaftalepris, skal du bruge en bookingkode. Brug ikke specialtegn som (.) (,) (-) (:).

Gem din bookingkode til næste gang du besøger siden ved at klikke “Husk bookingkode”. Vælg ikke dette, hvis du bruger en offentlig computer for at undgå uautoriseret anvendelse af din bookingkode.

Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Du skal logge ind for at kunne booke en bonusnat. Som Scandic Friends medlem optjener du point, når du bor hos os, som du kan bruge til bonusnætter på alle vores hoteller. 

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Scandic Bakklandet, Trondheim, bar
Scandic Bakklandet, Trondheim, bar Scandic Bakklandet, Trondheim, bar Scandic Bakklandet, Trondheim, bar
Tilbage til hotel

Bar Bakke

Bar Bakke er det perfekte sted at mødes med venner og kolleger eller til afslapning efter en lang dag med shopping, aktiviteter og møder.

I vores sofistikerede Bar Bakke kan du læne dig tilbage og nyde en god drink. Det er det perfekte sted at mødes med venner og kolleger eller til afslapning efter en lang dag med shopping, aktiviteter eller møder. Vores bar ligger på hotellets øverste etage.

Åbningstider

Opening hours
Bar: Mon-Thu 17:00-00:00, Fri-Sat 18:00-01:00, Sun Closed