Scandic Bakklandet, Trondheim, restaurant
Scandic Bakklandet, Trondheim, restaurant Scandic Bakklandet, Trondheim, restaurant Scandic Bakklandet, Trondheim, restaurant

Scandic Bakklandet

Book hotel

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Værelser
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder

Hvis du bestiller et kampagnetilbud eller en firmaaftalepris, skal du bruge en bookingkode. Brug ikke specialtegn som (.) (,) (-) (:).

Gem din bookingkode til næste gang du besøger siden ved at klikke “Husk bookingkode”. Vælg ikke dette, hvis du bruger en offentlig computer for at undgå uautoriseret anvendelse af din bookingkode.

Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Du skal logge ind for at kunne booke en bonusnat. Som Scandic Friends medlem optjener du point, når du bor hos os, som du kan bruge til bonusnætter på alle vores hoteller. 

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Tilbage til hotel

Brasseri Bakklandet

Nyd morgen- og aftensmad hos Brasseri Bakklandet. Vi serverer lækker mad baseret på de bedste norske ingredienser fra lokale leverandører.

Restaurantbooking

+47 72902000

Vores mål er at bevare ingrediensernes unikke karakter. Derfor tilbereder vi vores mad fra bunden. Midt i vores restaurant har vi hver dag gang i en træfyret bageovn. Vi bruger ovnen til at bage brød og pizzaer, og den skaber varme og en hyggelig stemning.

Vi har plads til 130 gæster. “Glassgården”, hovedrummet i vores restaurant, har plads til 85 gæster. Der er plads til 45 personer i det separate område, “Grillen”. Dette lokale kan bruges til private fester, eller det kan åbnes op til større events.

Åbningstider

Opening hours
Breakfast: Mon-Fri 06:30-09:30, Sat-Sun 07:30-10:30
 (Summertime for breakfast July 2018: Mon-Sun 07:00-10:30)

Lunch: Mon-Fri 11:00-12:30, Sat-Sun Closed
 (Closed july 2018: Mon-Sun Closed)

Dinner: Mon-Sat 17:00-22:00, Sun Closed
 (Summertime to 19th august 2018: Mon-Sat 17:00-21:30, Sun Closed)

Bar: Mon-Thu 17:00-00:00, Fri-Sat 18:00-01:00, Sun Closed (Summertime july 2018: Mon-Sat 17:00-23:00, Sun Closed)