Book hotel

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Værelser
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder

Hvis du bestiller et kampagnetilbud eller en firmaaftalepris, skal du bruge en bookingkode. Brug ikke specialtegn som (.) (,) (-) (:).

Gem din bookingkode til næste gang du besøger siden ved at klikke “Husk bookingkode”. Vælg ikke dette, hvis du bruger en offentlig computer for at undgå uautoriseret anvendelse af din bookingkode.

Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Du skal logge ind for at kunne booke en bonusnat. Som Scandic Friends medlem optjener du point, når du bor hos os, som du kan bruge til bonusnætter på alle vores hoteller. 

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Stiklestad Hotel, Verdal, restaurant, Skalden, dinner
Stiklestad Hotel, Verdal, restaurant, Skalden, dinner
Tilbage til hotel

Restaurant Skalden

Restaurant i topklasse med det sidste nye i norsk madlavning.

Restaurantbooking

+47 740 44200

Nyd alle dine måltider hos os i restaurant Skalden. Kom til os og spis morgenmad, hvis du har lyst til en kop kaffe eller sødt wienerbrød, en nærende frokost eller en eksklusiv middag. Vores kreative kokke skuffer dig ikke. Vi tilbyder også catering.

Til private arrangementer anbefaler vi vores Restaurant Heimskringla. Kontakt receptionen for yderligere information.

Åbningstider

Opening hours