Restaurant My Corner
Restaurant My Corner Scandic_Wroclaw_conference_buffet_lunch_-30-.jpg Restaurant My Corner

Scandic Wroclaw

Book hotel

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Værelser
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder

Hvis du bestiller et kampagnetilbud eller en firmaaftalepris, skal du bruge en bookingkode. Brug ikke specialtegn som (.) (,) (-) (:).

Gem din bookingkode til næste gang du besøger siden ved at klikke “Husk bookingkode”. Vælg ikke dette, hvis du bruger en offentlig computer for at undgå uautoriseret anvendelse af din bookingkode.

Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Du skal logge ind for at kunne booke en bonusnat. Som Scandic Friends medlem optjener du point, når du bor hos os, som du kan bruge til bonusnætter på alle vores hoteller. 

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Tilbage til hotel

My Corner Restaurant & Bar

My Corner Restaurant & Bar er din kulinariske oplevelse i Wroclaw!

Restaurantbooking

+48 71 787 01 63

Med sin unikke sjæl og karakter er My Corner Restaurant & Bar ikke en almindelig hotelrestaurant. Den afspejler det lokale samfund, højkultur og regionale lækkerier. Den ligger på hjørnet af to hovedveje i centrum, omgivet af teatre, opera og symfoniorkestre, og den er det perfekte sted til at starte eller afslutte en aften i denne pulserende by.

Prøv vores enkle og naturlige menu og udvalg af drikkevarer under din forretningsrejse eller på din ferie med familien. Vi fri WiFi forretningsaktiviteter, et børneområde til familierne og et barområde til eftermiddags- og aftenunderholdning. Vores livemusik (på udvalgte dage), restaurantmenu og lokale specialiteter gør, at du får lyst til at besøge os igen og igen!

Bemærk, at morgenmad ikke er inkluderet på Scandic Wroclaw. Dette gælder kun for Save- og Flex-reservationer. Vores hotelpakker og andre priser inkluderer alle morgenmad. Morgenmaden koster PLN 50 pr. person.

Åbningstider

Opening hours
Breakfast: Mon-Fri 06:30-09:30, Sat-Sun 07:00-11:00
Lunch: Mon-Sun 12:00-16:00
Dinner: Mon-Sun 16:00-22:00