Spa

Scandic Arvika spa og relax – en oase midt i Arvika. Som vores hotelgæst har du fri adgang til hele relax området.

I 2003 indviede vi vores hyggelige og fredfyldte spa afdeling på Scandic Arvika. Vores spa- og relax-afdeling ligger i forbindelse med fitnessrummet på 1. etage. Spa-afdelingen har seks behandlingsrum, pool, boblebad, vådsauna, dampbad med eukalyptus samt solarium. 

Her bliver der taget godt af dig, og du kan nyde vores forskellige behandlinger, alt fra en skøn klassisk ryg- og nakkemassag, til Kerstin Florians fantastiske Samezen-behandling med birkeolie og varme sten - en oplevelse for både krop og sjæl. Ellers slap ganske enkelt af med boblebad og sauna.

Vi synes, at du fortjener det allerbedste - derfor anvender vi Kerstin Florians produkter i alle vores behandlinger. I vores spa-shop finder du et bredt udvalg af badeprodukter og hudplejeprodukter.

I spa-receptionen kan du få et glas vin eller en svalende øl. Frugt, vand og juice står altid fremme og er inkluderet, når du besøger vores spa. 
Som hotelgæst har du altid fri adgang til vores spa- og relax-afdeling. Du kan låne håndklæder af os og ved spabehandling kan du også låne en badekåbe. Hvis du ønsker spabehandling, anbefaler vi, at du booker den, samtidig med at du booker dit hotelophold.

I hotellets spa- og relax-afdeling har vi en aldersgrænse på 18 år eller 15 år i følge med voksne.

Book din behandling på telefon +46 570-197 50 eller pr. email arvika@scandichotels.com
 
Spa-området er åbent mandag til lørdag. Åbningstiderne kan variere i løbet af sommeren og ferieperioder. Kontakt venligst hotellet for yderligere information. 

Varmt velkommen til Västvärmlands hyggeligste spa!