Book hotel

Hyggeligt hotel i centrum, tæt på hovedbanegården og indkøbsområdet Norra Backa. Du kan nå Dala lufthavn på 10 minutter og skianlægget Romme Alpin på 15 minutter. Slap af i vores indendørs pool, sauna eller fitnessrum, og nyd fremragende mad i vores restaurant.

Read more about Scandic Borlänge

Nyd lækre og veltilberedte måltider i vores fremragende restaurant, der serverer huses specialitet, stegt filet mignon. Vi serverer morgenmad, frokost og aftensmad. Slap af i vores indendørs pool med sauna, eller giv dine muskler en workout i vores fitnessrum. Vores hotels hyggelige lobbybar med komfortable lænestole er det perfekte sted til at slappe af med en drink. Vi tilbyder lyse og veludstyrede faciliteter til konferencer og møder for op til 180 personer.

Det er nemt at nå byens attraktioner fra vores hotel. Mor dig på det Geologiske Museum, aflæg Frostbrunnsdalens naturreservat et besøg, eller hav sjov i vandlandet Aqua Nova. Vinteren bringer varieret skiløb for hele familien på skianlægget Romme Alpin – og nyd afterski tilbage på vores hotel. Om sommeren kan du fodre strudsene på Sahlins Struts strudsefarm, der ligger ca. 6 km fra Borlänge. Hvis du er i humør til lidt shopping, kan du gå en tur ned til indkøbsområdet Norra Backa.

3.5 562 anmeldelser fra TripAdvisor

Svanemærket 3055 0048
Åbningstider for morgenmad Vis restaurantside

Beliggenhed og kontaktinformation

Scandic Borlänge Telefon

+46 243 79 90 00

Kørselsanvisning

Kørselsanvisning Google Maps

Scandic Borlänge Adresse

Stationsgatan 21-23
Borlänge

Dit næste møde med os. Se vores mødelokaler

Conference room 12 at Scandic Borlänge

Scandic Borlänge tilbyder fleksible og lyse mødefaciliteter for op til 180 personer. Der er et stort udvalg af events, som du kan more dig med her, med alt fra prøvesmagninger og aftensmad med et tema til adventurekurser.

Book et mødelokale