Restaurant
Restaurant Hamburgare_Retusch.jpg Restaurant Scandic Classics, Classic Caesar Restaurant Scandic Triangeln, bar

Scandic CH

Book hotel

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Værelser
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en frinat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder

Hvis du bestiller et kampagnetilbud eller en firmaaftalepris, skal du bruge en bookingkode. Brug ikke specialtegn som (.) (,) (-) (:).

Gem din bookingkode til næste gang du besøger siden ved at klikke “Husk bookingkode”. Vælg ikke dette, hvis du bruger en offentlig computer for at undgå uautoriseret anvendelse af din bookingkode.

Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Brug dine optjente Scandic Friends point til at booke en frinat. Vælg "Book frinat" for at se ledige værelser til frinætter.

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en frinat.
Tilbage til hotel

Restaurant og bar

Stil sulten her med nøje tilberedte retter, der er inspireret af de seneste mad- og drikkevaretrends – det er kort sagt madhåndværk. Slip af med rumlen i maven om morgenen med vores store økologiske morgenbuffet.

Nyd enkle, men veltilberedte retter med inspiration fra de seneste kulinariske trends, alt sammensat af vores kok. Afslut aftenen i vores komfortable lobbybar med en dejlig drink.

Kommer du uden for restaurantens åbningstider? Ingen grund til panik. Vores minibutik er åben døgnet rundt og tilbyder drikkevarer, sandwich og lette måltider.

Åbningstider

Opening hours
Breakfast: Mon-Fri 06:30-09:30, Sat-Sun 07:30-10:30
 (Week 1: Mon 07:30-11:00, Tue-Fri 06:30-09:30, Sat-Sun 07:30-10:30)

Lunch: Mon-Fri 11:30-13:00, Sat-Sun Closed
 (Vecka 01: Mon-Sun Closed)

Dinner: Mon-Sat 18:00-22:00, Sun Closed
 (Week 1: Tue-Fri 18:00-22:00, Mon, Sat-Sun Closed)

Bar: Mon-Sat 18:00-22:30, Sun Closed (Week. 1: Tue-Fri 18:00-22:30, Mon, Sat-Sun Closed)

Menuer