Book hotel

Her er du tæt på alt det sjove. Liseberg og Universeum er kun 10 minutter væk til fods. Det samme er Avenyn – Gøteborgs hovedgade. Slut af med træning i fitnessrummet. Eller slap af i vores varme sauna.

Read more about Scandic Opalen

Vores afslappede restaurant er lige i hjertet af underholdningen. Den er det perfekte valg, når du vil have noget at spise før eller efter en koncert, handelsmesse eller sportskamp. Bestil fra den lette barmenu, eller nyd en treretters middag med præg fra Sveriges vestkyst. Børn har deres helt egen menu. Farvekridt og papir er en sjov gave, som kan være meget nyttig under en lang middag. Der er også et legerum ved siden af vores restaurant til børn, der trænger til at brænde energi af. Efter dit måltid kan du træne i vores fitnessrum. Eller hvorfor ikke tage det roligt i vores relaxafdeling og nyde en lindrende tur i saunaen. Mange af vores værelser har panoramaudsigt over Gøteborg. Du kan også booke mødefaciliteter her til events i alle størrelser for op til 230 personer.

Bo i Gøteborgs mest underholdende kvarter. Ligesom du nemt kan komme til Liseberg og Universeum, kan du på blot 10 minutter gå til Scandinavium og Svenska Mässan. Hvis du får lyst til en biograftur, er biografkomplekset SF Filmstaden Bergakungen lige om hjørnet. Gå ikke glip af deres bar. Kvarteret har også mange charmerende restauranter og barer. Byens turistattraktioner og museer er lette at komme til fra vores hotel. Bare hop på den nærmeste sporvogn.

3.5 2323 anmeldelser fra TripAdvisor

Svanemærket 3055 0337

Beliggenhed og kontaktinformation

Scandic Opalen Telefon

+46 31 7515300

Kørselsanvisning

Kørselsanvisning Google Maps

Scandic Opalen Adresse

Engelbrektsgatan 73
Göteborg