Hoteller i Gøteborg

Gøteborg er Sveriges andenstørste by og har en smuk beliggenhed på vestkysten med en betagende skærgård lige rundt om hjørnet. Byen tilbyder et bredt udvalg af seværdigheder. Du kan besøge forlystelsesparken Liseberg både sommer og vinter, og byens beliggenhed ved kysten tilbyder masser af vandaktiviteter.

vores hoteller i Gøteborg

Scandic har syv hoteller i Gøteborg, hvoraf fem ligger i byen centrum. Alle med forskellige karaktertræk.

Vores fem hoteller i byen:

  • Scandic Rubinen ligger på Avenyn Boulevard og har en dejlig bar på tagterrassen med udsigt over byens tage.
  • Hvis du foretrækker et mindre hotel med en livsstilsfornemmelse, vil du føle dig bedst tilpas i vores hyggelige Scandic No25.
  • Book et værelse på Scandic Europa, hvis du ønsker at bo tæt på de fleste ting og ved siden af hovedbanegården.
  • Hvordan lyder en fodboldkamp med IFK Göteborg på Ullevi? Eller en udstilling på Svenska Mässan? Book et familieværelse på Scandic Opalen, hvis du ønsker at bo midt i alle aktiviteterne.
  • Scandic Crown er det perfekte mødehotel, med mange forskellige typer mødelokaler. Vi har masser af plads til børn med energi, der trænger til at bruge deres energi, så det er med andre ord det perfekte hotel til din familietur. Glem ikke at besøge vores relaxafdeling på de øverste etager med en fantastisk udsigt over byen.

Hoteller tæt på byen – perfekte hvis du kommer i bil:

  • Scandic Mölndal ligger 10 minutter fra Svenska Mässan og Liseberg forlystelsespark. Det er let at komme ind til byen med sporvogn. Det perfekte hotel til familieferier og forretningsrejser, med mange mødelokaler og parkering ved hotellet.
  • Scandic Backadal ligger bekvemt langs motorvej E6. Vi tilbyder en indendørs pool, og det er let at komme ind til Gøteborg med bus eller bil.