Scandic Elmia

Book hotel

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
Antal gæster
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en frinat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder

Hvis du bestiller et kampagnetilbud eller en firmaaftalepris, skal du bruge en bookingkode. Brug ikke specialtegn som (.) (,) (-) (:).

Gem din bookingkode til næste gang du besøger siden ved at klikke “Husk bookingkode”. Vælg ikke dette, hvis du bruger en offentlig computer for at undgå uautoriseret anvendelse af din bookingkode.

Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Brug dine optjente Scandic Friends point til at booke en frinat. Vælg "Book frinat" for at se ledige værelser til frinætter.

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en frinat.
Vis flere muligheder Bookingkode, eller Bonus Cheques eller Frinat Vis færre muligheder
Tilbage til hotel

Bar

Stilen er moderne og indretningen farvestrålende i denne Jönköping-bar.

Gæster og hockeyfans på vej til Kinnarps Arena kan alle slappe af i Scandic Elmias hyggelige Library Lounge Bar. Synk ned i sofaen, og nip til en svensk øl i denne Jönköping-bar, eller få de seneste nyheder, sportsnyheder med mere på vores storskærms-tv. Gæster holder af at prøve vores fyldte flutes og kanelbrød.

Åbningstider

Opening hours
Bar: Mon-Fri 11:30-00:00, Sat 12:00-00:00, Sun 18:30-22:00