Scandic Elmia

Book hotel

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
Antal gæster
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en frinat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder

Hvis du bestiller et kampagnetilbud eller en firmaaftalepris, skal du bruge en bookingkode. Brug ikke specialtegn som (.) (,) (-) (:).

Gem din bookingkode til næste gang du besøger siden ved at klikke “Husk bookingkode”. Vælg ikke dette, hvis du bruger en offentlig computer for at undgå uautoriseret anvendelse af din bookingkode.

Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Brug dine optjente Scandic Friends point til at booke en frinat. Vælg "Book frinat" for at se ledige værelser til frinætter.

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en frinat.
Bookingkode, Bonus Cheques eller Frinat
Tilbage til hotel

Restaurant

Føl dig hjemme i Köksbaren! Vi vil byde på mad af høj kvalitet.

Restaurantbooking

+46 36 585 46 09

Book bord

Vores menu lige til at gå til med alt fra vores populære klassikere til enklere retter, som du kan nyde foran en åben pejs, mens du slapper af. Og derfor har vi alt fra potter og pander til sofaer, som giver en sjov retro-fornemmelse, der gengiver vores historie som et landevejshotel. Fredag og lørdag serverer vi fortsat vores populære weekendbuffet, der er egnet til alle aldre.

Så hvad enten du er væk hjemmefra, bor i nærheden eller blot ønsker et afslappet forretningsmøde, må du endelig kigge ind!

Åbningstider

Opening hours
Breakfast: Mon-Fri 06:30-09:30, Sat-Sun 07:00-10:00
Lunch: Mon-Fri 11:30-14:00, Sat 12:00-14:00, Sun Closed
Dinner: Mon-Sat 17:00-22:00, Sun 18:30-22:00
 (Midsummer closed: Mon-Sun Closed)