Book hotel

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Værelser
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder
Booking Code Icon
Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Du skal logge ind for at kunne booke en bonusnat. Som Scandic Friends medlem optjener du point, når du bor hos os, som du kan bruge til bonusnætter på alle vores hoteller. 

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.

Når du bor her, er du tæt på offentlig transport, så du kan komme rundt i Jönköping. Tag en tur til Visingsö, og gå ikke glip af Tändsticksområdet med butikker, gallerier og museer. Efter en dag fyldt med oplevelser kan du slappe af i vores Sky Sauna.

Read more about Scandic Portalen

Slap af i vores Sky Sauna med udsigt over Jönköping eller i Nordic Wellness, som ligger ved siden af med direkte adgang fra vores hotel. Vi arbejder sammen med Karlssons Salonger, hvor du kan nyde fremragende måltider. Vi tilbyder mødefaciliteter på vores hotel og frit trådløst internet. Du kan også låne en cykel fra receptionen og udforske Jönköping og dens omkringliggende områder.

Scandic Portalen ligger midt i Jönköping Centrum, blot få minutter fra shoppingområder og populære seværdigheder. Gå ikke glip af et besøg til Tändsticksområdet med dets museer eller søen Vättern, med Jönköpings smukke landskab. Når du bor hos os på Scandic Portalen, er du også tæt på golfbaner og skibakker.

3.5 782 anmeldelser fra TripAdvisor

Beliggenhed og kontaktinformation

Scandic Portalen Telefon

+46 36 5854200

Kørselsanvisning

Kørselsanvisning Google Maps

Scandic Portalen Adresse

Barnarpsgatan 6
Jönköping

Dit næste møde med os. Se vores mødelokaler

Meeting room Tändstickan

Øverst i vores hotel ligger Kreuger direktionslokalet, som tilbyder den seneste teknologi inkl. videokonferencer. Hele etagen ligger for sig selv, hvilket gør vi kan tilbyde en eksklusiv uforstyrrethed.

Book et mødelokale