Scandic Winn

Book hotel

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
Antal gæster
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en frinat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder

Hvis du bestiller et kampagnetilbud eller en firmaaftalepris, skal du bruge en bookingkode. Brug ikke specialtegn som (.) (,) (-) (:).

Gem din bookingkode til næste gang du besøger siden ved at klikke “Husk bookingkode”. Vælg ikke dette, hvis du bruger en offentlig computer for at undgå uautoriseret anvendelse af din bookingkode.

Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Brug dine optjente Scandic Friends point til at booke en frinat. Vælg "Book frinat" for at se ledige værelser til frinætter.

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en frinat.
Tilbage til hotel

Bar - Café Artist

Slap af i en lænestol i vores bar.

Restaurantbooking

+46 54 7764707

Tilbring vinteraftenerne på Café Artist foran den åbne pejs eller på vores udendørsterrasse om sommeren. Atmosfæren er afslappet, hvad enten du hygger dig med en kop specialkaffe eller et glas vin.

Om vinteren har vi en pianobar med kunstnere fra CMC Music hver fredag. Syng med, bed om en sang eller hvorfor ikke danse?

Kontakt vores hotel for specifikke datoer og tidspunkter.

Åbningstider

Opening hours
Bar: Mon-Thu 18:00-23:00, Fri-Sat 18:00-23:30, Sun Closed