Book hotel

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Værelser
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder
Booking Code Icon
Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Du skal logge ind for at kunne booke en bonusnat. Som Scandic Friends medlem optjener du point, når du bor hos os, som du kan bruge til bonusnætter på alle vores hoteller. 

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Restaurant Mommas Steakhouse
Restaurant Mommas Steakhouse Restaurant Mommas Steakhouse
Tilbage til hotel

Mommas

Mommas er Kirunas bedst kendte restaurant og pub og besøges ofte af både lokale indbyggere og hotellets gæster.

Mommas er en restaurant og pub med en behagelig atmosfære, som byder på retter fra det nordlige Sverige foruden traditionelle svenske og internationale retter. Her afholdes live-aftener med både musikere og DJ's. Om sommeren kan du sidde på Mommas' udendørs terrasse og nyde den dejlige mad og kolde drinks.

Vores restaurant modtager ikke kontant betaling. Vi accepterer de fleste kreditkort bl.a. VISA, MasterCard og American Express. Vi modtager kun kontant betaling i hotellets reception.

Åbningstider

Opening hours
Dinner: Mon-Sat 18:00-23:00, Sun Closed