Restaurant
Restaurant Restaurant

Scandic Frimurarehotellet

Book hotel

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Værelser
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder

Hvis du bestiller et kampagnetilbud eller en firmaaftalepris, skal du bruge en bookingkode. Brug ikke specialtegn som (.) (,) (-) (:).

Gem din bookingkode til næste gang du besøger siden ved at klikke “Husk bookingkode”. Vælg ikke dette, hvis du bruger en offentlig computer for at undgå uautoriseret anvendelse af din bookingkode.

Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Du skal logge ind for at kunne booke en bonusnat. Som Scandic Friends medlem optjener du point, når du bor hos os, som du kan bruge til bonusnætter på alle vores hoteller. 

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Tilbage til hotel

Restaurant Frimis

I restaurant Frimis drejer det hele sig om lækker mad og god service i et hyggeligt og afslappende miljø.

Restaurantbooking

+46 13 495 30 97

Tilbage i begyndelsen af sidste århundrede serverede Frimurarehotellet middage med god mad og service, og vi anser det som vores pligt at fortsætte denne stolte tradition.

I vores historiske og store restaurant kan du vælge mellem mange lækre, svenske, moderne klassikere. Vi starter dagen med en enestående, økologisk morgenbuffet, og i vores populære frokostbuffet serverer vi en stor salatbuffet, to hovedretter med ekstra tilbehør, suppe, og som afslutning byder vi på en vidunderlig dessertbuffet. Vi har også en lobbybar med et storskærms-tv, hvor du kan slappe af med en øl!

Takket være vores unikke hotel og personale, samt den mad og de drikkevarer, vi serverer, forsøger vi at skabe en uforglemmelig oplevelse for alle vores gæster på Frimurarehotellet.

Åbningstider

Opening hours
Breakfast: Mon-Fri 06:30-09:30, Sat-Sun 07:00-10:30
Lunch: Mon-Fri 11:30-13:30, Sat-Sun Closed
Dinner: Mon-Sat 17:30-22:00, Sun Closed
Bar: Mon-Sat 15:00-23:30, Sun Closed