Book hotel

Restaurant
Restaurant Restaurant
Tilbage til hotel

Restaurant Frimis

Restaurant Frimis repræsenterer en moderne tankegang med klassisk stil. Her mødes det traditionelle og moderne.

Restaurantbooking

+46 13 495 30 97

Changed food offering and adjustment of facilities
Due to the current circumstances, we have temporarily adapted our restaurant offer at the hotel. A limited range of food and beverage is available in our shop. We also serve our breakfast individually packaged. Deviations regarding gym and relaxation may occur.

Tilbage i begyndelsen af sidste århundrede serverede Frimurarehotellet middage med god mad og service, og vi anser det som vores pligt at fortsætte denne stolte tradition.

I vores historiske og store restaurant kan du vælge mellem mange lækre, svenske, moderne klassikere. Vi starter dagen med en enestående, økologisk morgenbuffet, og i vores populære frokostbuffet serverer vi en stor salatbuffet, to hovedretter med ekstra tilbehør, suppe, og som afslutning byder vi på en vidunderlig dessertbuffet. Vi har også en lobbybar med et storskærms-tv, hvor du kan slappe af med en øl!

Takket være vores unikke hotel og personale, samt den mad og de drikkevarer, vi serverer, forsøger vi at skabe en uforglemmelig oplevelse for alle vores gæster på Frimurarehotellet.

Dette hotel, inkl. restaurant og bar, er kontantfrit. Du kan betale med betalingskort, Apple Pay eller Samsung Pay. Vi accepterer de mest almindelige betalings- og kreditkort.

Åbningstider

Opening hours
Lunch: Mon-Sun Closed
Dinner: Mon-Sun Closed
Bar: Mon-Sun Closed

Menuer