Scandic Kramer

Book hotel - garanti for bedste pris

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Værelser
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en frinat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder

Hvis du bestiller et kampagnetilbud eller en firmaaftalepris, skal du bruge en bookingkode. Brug ikke specialtegn som (.) (,) (-) (:).

Gem din bookingkode til næste gang du besøger siden ved at klikke “Husk bookingkode”. Vælg ikke dette, hvis du bruger en offentlig computer for at undgå uautoriseret anvendelse af din bookingkode.

Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Brug dine optjente Scandic Friends point til at booke en frinat. Vælg "Book frinat" for at se ledige værelser til frinætter.

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en frinat.
Tilbage til hotel

Restaurant

Nyd traditionelle, svenske retter i hyggelige rammer, med udsigt over Stortorgets travlhed. Disse dejlige rammer er også stedet til at stille morgensulten, mens byen vågner udenfor.

Restaurantbooking

+46 40 693 54 00

Vælg mellem traditionelle, svenske retter på vores à la carte-menu i denne dejlige atmosfære. Tag plads på restaurantens glasveranda, og kig på Stortorgets og Lilla Torgs travlhed i det centrale Malmø.

Disse dejlige rammer er også stedet til at stille morgensulten, mens byen vågner udenfor. Og når det er tid til en pause fra dagens aktiviteter, kan du læne dig tilbage og nyde noget godt fra vores frokostbuffet.

Hvis du har fortrolige forretninger at drøfte eller bare foretrækker mere uforstyrrethed, har vi et separat lokale, der er ideelt til det formål.

Åbningstider

Opening hours
Breakfast: Mon-Fri 06:30-09:30, Sat-Sun 07:30-10:30
Lunch: Mon-Fri 11:30-13:00, Sat-Sun Closed
 (: Mon-Sun Closed)

Dinner: Mon-Thu 17:00-22:00, Fri-Sat 17:00-00:00, Sun Closed
Bar: Mon-Thu 17:00-22:00, Fri-Sat 17:00-00:00, Sun Closed