Book hotel

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Værelser
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder

Hvis du bestiller et kampagnetilbud eller en firmaaftalepris, skal du bruge en bookingkode. Brug ikke specialtegn som (.) (,) (-) (:).

Gem din bookingkode til næste gang du besøger siden ved at klikke “Husk bookingkode”. Vælg ikke dette, hvis du bruger en offentlig computer for at undgå uautoriseret anvendelse af din bookingkode.

Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Du skal logge ind for at kunne booke en bonusnat. Som Scandic Friends medlem optjener du point, når du bor hos os, som du kan bruge til bonusnætter på alle vores hoteller. 

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Scandic Kramer, restaurant
Scandic Kramer, restaurant Scandic Kramer, bar Scandic Kramer, bar
Tilbage til hotel

Restaurant

Nyd traditionelle, svenske retter i hyggelige rammer, med udsigt over Stortorgets travlhed. Disse dejlige rammer er også stedet til at stille morgensulten, mens byen vågner udenfor.

Restaurantbooking

+46 40 693 54 00

Kom og nyd et fransk brasserie med råvarer fra Skåne i traditionelle omgivelser. Nyd den smukke udsigt over Stortorget i Malmø. Om morgenen tilbyder vi vores skønne morgenbuffet, der omfatter hjemmelavet brød og Scandics lækre mysli. En lækker og overdådig frokostbuffet er prikken over i’et, når du er til forretningsmøde. Aftenen byder på traditionelle retter kombineret med innovative og spændende retter. På menuerne finder du råvarer fra Skåne og lokalt fremstillede drikkevarer.

Vores restaurant accepterer ikke kontant betaling. Vi accepterer de fleste kort som f.eks. VISA, MasterCard og American Express. Kontant betaling accepteres i vores hotelreception.

Åbningstider

Opening hours
Breakfast: Mon-Fri 06:30-09:30, Sat-Sun 07:00-11:00
Lunch: Mon-Fri 11:30-14:00, Sat-Sun Closed
Dinner: Mon-Thu 17:00-22:00, Fri-Sat 17:00-23:00, Sun Closed
Bar: Mon-Thu 17:00-23:00, Fri-Sat 17:00-00:00, Sun Closed