Book hotel

breakfast at scandic hotels
breakfast at scandic hotels
Tilbage til hotel

Restaurant

Restaurantbooking

+46 40 693 54 00

Kom og nyd et fransk brasserie med råvarer fra Skåne i traditionelle omgivelser. Nyd den smukke udsigt over Stortorget i Malmø. Om morgenen tilbyder vi vores skønne morgenbuffet, der omfatter hjemmelavet brød og Scandics lækre mysli. En lækker og overdådig frokostbuffet er prikken over i’et, når du er til forretningsmøde. Aftenen byder på traditionelle retter kombineret med innovative og spændende retter. På menuerne finder du råvarer fra Skåne og lokalt fremstillede drikkevarer.

Vi serverer vores lækre morgenmadsbuffet hver morgen til alle vores sultne gæster. Du kan også bede om en individuelt pakket morgenmad, hvis du foretrækker at tage den med op på dit værelse eller tage den med dig på farten. Bare spørg os i receptionen, så arrangerer vi det for dig.

Din sikkerhed er vigtig for os, og derfor kan vores morgenmad blive serveret på forskellige tidspunkter. For at holde social afstand mellem alle vores gæster.

Velkommen!

Dette hotel, inklusive restauranten og baren, er kontantfrit. Du kan betale med kort eller med Apple- eller Samsung Pay. Vi accepterer de mest almindelige kort.

Åbningstider

Opening hours
Breakfast: Mon-Fri 06:30-09:30, Sat-Sun 07:00-10:30
Lunch: Mon-Sun Closed
Dinner: Mon-Sun Closed
Bar: Mon-Sun Closed