Book hotel

breakfast at scandic hotels
breakfast at scandic hotels
Tilbage til hotel

Restaurant og bar

Vi serverer en stor frokostbuffet mandag-fredag, som er åben for alle. Drikkevarer, snacks og lettere måltider serveres i vores hyggelige lobbybar - et perfekt sted til møder og afslapning.

Lettere måltider, sandwich og drikkevarer kan købes i vores minibutik, som er åben 24 timer i døgnet.

PS! Du har også Lilla Torg - Malmøs restaurantområde - lige om hjørnet, hvor du finder et bredt udvalg af pubber, restauranter og barer. Kontakt vores reception enten inden eller i løbet af dit ophold, da vi gerne deler vores bedste restauranttips med dig eller hjælper dig med at bestille bord.

Vi serverer vores lækre morgenmadsbuffet hver morgen til alle vores sultne gæster. Du kan også bede om en individuelt pakket morgenmad, hvis du foretrækker at tage den med op på dit værelse eller tage den med dig på farten. Bare spørg os i receptionen, så arrangerer vi det for dig.

Din sikkerhed er vigtig for os, og derfor kan vores morgenmad blive serveret på forskellige tidspunkter. For at holde social afstand mellem alle vores gæster.

Velkommen!

Dette hotel, inklusive restauranten og baren, er kontantfrit. Du kan betale med kort eller med Apple- eller Samsung Pay. Vi accepterer de mest almindelige kort.

Åbningstider

Opening hours
Breakfast: Mon-Fri 06:30-09:00, Sat-Sun 07:00-10:00
 (Summer 2021 19/6-22/8: Mon-Sun 07:00-12:00)

Lunch: Mon-Sun Closed
Dinner: Mon-Sun Closed
Bar: Mon-Sun Closed