Book hotel

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Værelser
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder
Booking Code Icon
Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Du skal logge ind for at kunne booke en bonusnat. Som Scandic Friends medlem optjener du point, når du bor hos os, som du kan bruge til bonusnætter på alle vores hoteller. 

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Restaurant
Restaurant Restaurant Restaurant
Tilbage til hotel

Restaurant og bar

Nyd vores lækre morgenbuffet og frokost i vores hotels lyse spiselokale, eller tag et pusterum i vores hyggelige lobbybar.

Restaurantbooking

+46 40 660 95 50

Vi serverer en stor frokostbuffet mandag-fredag, som er åben for alle. Drikkevarer, snacks og lettere måltider serveres i vores hyggelige lobbybar - et perfekt sted til møder og afslapning.

Lettere måltider, sandwich og drikkevarer kan købes i vores minibutik, som er åben 24 timer i døgnet.

PS! Du har også Lilla Torg - Malmøs restaurantområde - lige om hjørnet, hvor du finder et bredt udvalg af pubber, restauranter og barer. Kontakt vores reception enten inden eller i løbet af dit ophold, da vi gerne deler vores bedste restauranttips med dig eller hjælper dig med at bestille bord.

Åbningstider

Opening hours
Breakfast: Mon-Fri 06:30-09:30, Sat-Sun 07:30-10:30
Lunch: Mon-Fri 11:30-13:00, Sat-Sun Closed
Dinner: Mon-Sat 17:00-22:00, Sun Closed
Bar: Mon-Sun 11:00-01:00