Book hotel

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Værelser
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder

Hvis du bestiller et kampagnetilbud eller en firmaaftalepris, skal du bruge en bookingkode. Brug ikke specialtegn som (.) (,) (-) (:).

Gem din bookingkode til næste gang du besøger siden ved at klikke “Husk bookingkode”. Vælg ikke dette, hvis du bruger en offentlig computer for at undgå uautoriseret anvendelse af din bookingkode.

Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Du skal logge ind for at kunne booke en bonusnat. Som Scandic Friends medlem optjener du point, når du bor hos os, som du kan bruge til bonusnætter på alle vores hoteller. 

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Food
Food
Tilbage til hotel

Restaurant og bar

Vores restaurant ligger i lobbyen på Scandic Strömmen. Læn dig tilbage med en drink i hånden, eller få noget godt at spise fra Scandic Köket.

Restaurantbooking

+46 114955509

Dagen starter med vores morgenbuffet med 101 valgmuligheder. Om aftenen serverer vi vores a la carte-menu med moderne svenske retter. Start din aften med at slappe af i lobbybaren, hvor du kan nyde et glas vin eller en kop kaffe, mens du tilbringer tid med vennerne.

Rejefest om fredagen. Spis så mange rejer, du kan, samt Västerbottenostequiche og anden lækker mad.

Åbningstider

Opening hours
Breakfast: Mon-Fri 06:30-09:30, Sat-Sun 07:30-11:00
Dinner: Mon-Thu 18:00-22:00, Fri-Sat 17:00-22:00, Sun Closed