Book hotel

Bo i hjertet af byen ved siden af Strömmen med hovedbanegården og shopping lige om hjørnet. Læn dig tilbage i restaurant Tegel, og nyd smagsoplevelser og vin fra hele verden. Slap af i vores sauna eller pool på tagterrassen.

Read more about Scandic Strömmen

I 2019 blev der føjet en helt ny bygning til Scandic Strömmen, tidligere Scandic Norrköping City, med 74 nye hotelværelser, en ny restaurant, en pool på tagterrassen og en indendørs pool.

Spis en lækker økologisk morgenmadsbuffet. Restaurant Tegel tilbyder en lækker à la carte-menu med delevenlige retter. Børnene har deres helt egen børnemenu. Ved siden af Tegel er der et stort lobbyområde for dem, som vil arbejde. Her er fri WiFi og stikkontakter. Alle vores værelser har naturligvis fri WiFi. Slap af med en dukkert i en af vores pools, træn i vores fitnessrum eller nyd den varme sauna. Eller lån en af vores cykler, hvis du foretrækker udendørs motion.

Vores hotel ligger lige i hjertet af det centrale Norrköping ved Norra Promenaden og Strömmen. Bo tæt på hovedbanegården og bare 10 minutters kørsel til lufthavnen. Shopping og seværdigheder er inden for behagelig gåafstand. Vores samarbejdspartner, Renströmmen Restaurang & Konferens, ligger lige ved siden af vores hotel, og her kan arrangeres møder for grupper på 2-900 personer.

3.5 865 anmeldelser fra TripAdvisor

Svanemærket 3055 0235
Åbningstider for morgenmad Vis restaurantside

Beliggenhed og kontaktinformation

Scandic Strömmen Telefon

+46 11 4955200

Kørselsanvisning

Kørselsanvisning Google Maps

Scandic Strömmen Adresse

Slottsgatan 99
Norrköping

Hotel på kort Vis hotel på kort