Scandic Grand Orebro, bar
Scandic Grand Orebro, bar Scandic Grand Orebro, bar Scandic Grand Orebro, bar

Scandic Grand Örebro

Book hotel

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Værelser
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en frinat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder

Hvis du bestiller et kampagnetilbud eller en firmaaftalepris, skal du bruge en bookingkode. Brug ikke specialtegn som (.) (,) (-) (:).

Gem din bookingkode til næste gang du besøger siden ved at klikke “Husk bookingkode”. Vælg ikke dette, hvis du bruger en offentlig computer for at undgå uautoriseret anvendelse af din bookingkode.

Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Brug dine optjente Scandic Friends point til at booke en frinat. Vælg "Book frinat" for at se ledige værelser til frinætter.

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en frinat.
Tilbage til hotel

Bar

Vores bar har en lang bardisk og er åben plan med vores lobby. Se sportsevents på et storskærms-TV, og nyd en øl, samt lækker mad og alle tiders atmosfære.

Restaurantbooking

+46 19 7674307

Vores bar på Scandic Grand Örebro kaldes Grand Bar. Det har en hyggelig og afslappet atmosfære, hvor du kan slappe af med en drink og nyde lækre snacks.

Åbningstider

Opening hours
Bar: Mon-Thu 17:00-23:00, Fri-Sat 17:00-00:00, Sun Closed