Book hotel

Scandic Örebro Central ligger lige midt i knudepunktet. Med en beliggenhed tæt på centralstationen og midt i hjertet af det pulserende kvarter, der er ved at danne sig omkring transportknudepunktet, finder du Scandic Örebro Central med 160 værelser. Et intimt, fleksibelt og livligt hotel med et hjerte, der slår for personlig betjening, designet til den kvalitetsbevidste rejsende.

Read more about Scandic Örebro Central

Hos os vil du føle dig hjemme, selvom du er ude at rejse, og i bevægelse, selvom du slapper af i en lænestol lavet af det blødeste Tärnsjö-læder i hotellets skønne lobby. Åbn din bærbare computer, og fortsæt med at arbejde, eller slap af et øjeblik på dit værelse.

Hotellet er personligt og inviterer til møder mellem nye og gamle venner fra hele landet. Lobbyen er designet som en dagligstue med grønne planter, bløde lænestole og behagelige siddepladser, der inviterer dig til enten at arbejde eller tage et hvil.

Her kan du slappe af med en bid mad, slukke din tørst eller holde et digitalt møde. Den varme, åbne lobby kombinerer bæredygtige materialer med tidløse værdier og innovative designløsninger. Interiøret er af træ, læder og sten, som ikke kun er smukke, holdbare naturlige materialer, der ældes med ynde, men som også skaber forbindelse til Örebros stolte håndværkstradition.

Toget kører mod vest og forbinder naturligt den gamle sko- og kikseby med Stockholm, Göteborg og Oslo. Hotellet ligger tæt på Örebro Centralstation, shopping og seværdigheder.

4.0 111 anmeldelser fra TripAdvisor

Svanemærket 3055 0519
Åbningstider for morgenmad Vis restaurantside

Beliggenhed og kontaktinformation

Scandic Örebro Central Telefon

+46 19 7674500

Kørselsanvisning

Kørselsanvisning Google Maps

Scandic Örebro Central Adresse

Östra Bangatan 9
Örebro