scandic-orebrovast-bar.jpg
scandic-orebrovast-bar.jpg

Scandic Örebro Väst

Book hotel

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Værelser
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder

Hvis du bestiller et kampagnetilbud eller en firmaaftalepris, skal du bruge en bookingkode. Brug ikke specialtegn som (.) (,) (-) (:).

Gem din bookingkode til næste gang du besøger siden ved at klikke “Husk bookingkode”. Vælg ikke dette, hvis du bruger en offentlig computer for at undgå uautoriseret anvendelse af din bookingkode.

Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Du skal logge ind for at kunne booke en bonusnat. Som Scandic Friends medlem optjener du point, når du bor hos os, som du kan bruge til bonusnætter på alle vores hoteller. 

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Tilbage til hotel

Bar

Nyd en øl og en burger ved pejsen i denne Örebro-bar, og sæt pris på bogreolerne på Scandic Örebro Väst.

Restaurantbooking

+46 19 767 44 07

Book bord

Slå dig ned ved pejsen med en øl og se de seneste sportsnyheder på widescreen-tv'et i Scandic Örebro Västs Library bar. Denne Örebro-bar har flotte træpaneler og reoler fyldt med bøger, der giver en hyggelig atmosfære, mens du prøver vores drinks og internationale snacks.

Åbningstider

Opening hours
Bar: Mon-Sat 17:00-23:30, Sun Closed