Celeb spots – Hans "Hasse" Shimoda

Hans "Hasse" Shimoda er en kendis- og underholdningsjournalist fra Stockholm. Han arbejdede på sladderbladene "Hänt Extra" og "Hänt i Veckan" i 27 år, men i dag er han freelance journalist. Et af de blade, som han skriver for, er Aftonbladet Nöje. Han har også sin egen blog på shimoda.se.Riche – Birger Jarlsgatan 4, Östermalm

Uden tvivl den restaurant og bar i Sverige, hvor der kommer flest kendisser. Du kan bogstaveligt talt ikke tage derhen uden at se mindst én stjerne. Få dig en drink eller et glas champagne i den proppede bar og oplev den berømte radiovært, Anders Timell, byde kunstnere, sportsstjerner og skuespillere velkommen. Selv internationale stjerner kommer her. For et par år siden drak Christina Aguilera sig fuld i vodka-shots før en stor koncert.

Östermalmshallen – Östermalmstorg

De oprindelige madhaller Östermalms Saluhall blev bygget i 1888. Nu er de ved at blive renoveret og ligger i en nærliggende midlertidig bygning. Men det har ikke påvirket deres rolle som et tilholdssted for kendisser. Du kan se den legendariske kunstner Lasse Berghagen købe hummer til weekenden, spise frokost ved baren i fisk- og skaldyrsrestauranten Lisa Elmqvist og kigge på forbipasserende. Du vil sandsynligvis få øje på mindst én eller to kendisser ved frokosttid.

Strandbryggan – Strandvägskajen 27, Östermalm

På varme sommerdage er det smukt beliggende Strandbryggan en lille version af det trendy Saint-Tropez. Smukke mennesker drikker rosévin og observerer hinanden. Og hvor der er smukke mennesker, er der kendisser.

SATS Birger Jarlsgatan 6C, Stureplan/Djurgården

Inden kendisserne folder sig fuldt ud på de steder, der er nævnt i denne guide, træner de ofte i SATS Stureplan. Hvis du vil se dem i trendy træningstøj, er dette stedet at besøge. Hvis vejret er godt, kan du springe fitnesscenteret over og løbe en tur eller powerwalke rundt om Djurgården, som er et virkelig charmerende sted. Det er ikke usandsynligt, at du vil støde på prinsesse Madeleine eller prinsesse Sofia af Sverige.

Sandhamn Seglarhotell – Sandhamn

Langt ude i Stockholms skærgård er der en smuk ø kaldet Sandhamn. I 70'erne og 80'erne var dette sted populært blandt den legendariske tennisspiller Björn Borg og hans følge. I dag er det et fantastisk sted til en lang frokost eller et ophold på Sandhamn Seglarhotell. Om sommeren er det en magnet for kendisser med luksusbåde. Og hvis det ikke lykkes dig at få øje på kendisser, er den tre timer lange sejltur en fantastisk måde at udforske skærgården på.

Scandic Malmen – Götgatan 49-51, Södermalm

Vi kan ikke ignorere det faktum, at Scandic Malmen er et fantastisk sted at se anerkendte kunstnere og musikere. Den store lobbybar tiltrækker hipsters såsom Robyn, Andreas Kleerup og skuespiller Stellan Skarsgård, der bor i nærheden.