Outdoor spots – Erika Rosenbaum

Erika Rosenbaum arbejder som personlig træner og løbetræner. Hun har en uddannelse inden for sport og sundhed og har startet sin egen virksomhed med fokus på bæredygtig træning. Erika har også arbejdet som vært og træner på et program kaldet "Aldrig mera fet", som på dansk kan oversættes til "Aldrig fed igen"."Udforsk byen på en lang løbetur", Stockholm

Løb og se seværdighederne på Stockholms broer. Byen er bygget på øer og den bedste måde at udforske byen, der flyder på smukke farvande, er til fods. Tag dine løbesko på og oplev din bedste sightseeing, mens du løber. Undervejs vil du blive forbløffet over de mange forskellige omgivelser, som Stockholm har at byde på. Västerbron er det højeste punkt på din tur og sandsynligvis der, hvor du tager din selfie med udsigt over den gamle by og rådhuset.

Djurgårdskanalen 10 km, Östermalm/Djurgården

En smuk løbetur startende fra byen, der strækker sig fra Strandvägen med dens gamle bygninger og boulevarden, hele vejen til broen over til Royal Djurgården, hvor du drejer til venstre. Følg kanalen og bliv forbløffet over følelsen af ​​natur, blot et par minutter fra hovedstadens centrum. Til sidst kommer du til endnu to broer. Løb forbi den anden bro, hvis du gerne vil løbe to ekstra kilometer eller tag en pause på caféen tæt på den første bro. Løb tilbage langs den anden side af kanalen. Du vil komme forbi flere museer, der er værd at vende tilbage til.

Långholmen kajak, Långholmen

Kajaksejlads under Stockholms broer – her vil du opdage den smukke by fra vandet. Stå tidligt op om morgenen og ro på vandet langs ​​gaderne, mens byen vågner. På den lille og maleriske ø Långholmen kan du leje kajakker ved siden af ​​bådklubber, vandrestier og udendørs caféer om sommeren. Tag derhen på en udlejningscykel og ifør dig en redningsvest for at udforske nye områder med en åre.

Hellasgården, Alta

Hvis du ønsker at mountainbike i vanskeligt terræn, swimrun i en historisk sø eller prøve saunaen, er Hellasgården perfekt til dig. Hellasgården ligger i Älta tæt på de sydlige dele af Stockholm, som du nemt kan nå med bus. Omgivelserne byder på mange muligheder for en sportsnørd: et stort udendørs fitnesscenter, en sø, der er perfekt til svømning og swimrunning, en montainbike-sti, adskillige løbebaner, en dejlig restaurant, en kiosk og en sauna med mulighed for at køle af i søen hele året rundt.

Royale intervaller, Djurgården

Intervaltræning er nøglen til mere succesfuldt løb. Varm op med en løbetur til Djurgårdsbron, passér broen, hvor du vil se en stor blå port. En masse løbere bruger dette område til en række forskellige intervalløb. For at løbe præcis 1 km starter du fra porten og løber langs vandet, indtil du når en gade, her drejer du til højre og passerer derefter Skansen på venstre side, drejer til højre igen og løber på det store fortov overfor det enorme Nordiska Museet, tilbage til den blå port. Det store fortov er i sig selv også en effektiv rute til kortere intervaller.