Selfie spots – Daniel Paris

Daniel Paris er en blogger, vært og foredragsholder, der bor i Stockholm. Han har også et diplom i samfundsfag. Daniel deltager løbende i morgenprogrammet "TV4 Nyhetsmorgon", og er også radiovært på "Vakna med NRJ".

Kungsträdgården, byens centrum

I Kungsträdgården finder du de mest fantastiske kirsebærtræer, der blomstrer i et par uger mellem april og maj. Det er det smukkeste syn og proppet med mennesker. Træerne er lidt af et mirakel i vores meget kolde skandinaviske klima. Tag en selfie under blomsterne og nyd at se antallet af 'likes' på dit Instagram-billede stige. Jeg kan næsten garantere, at det vil ske. I Kungsträdgården kan du stå på skøjter om vinteren, hvilket også er en meget god fotomulighed!

Fotografiska, Stadsgårdshamnen 22, Södermalm

Det er måske en smule ironisk for mig at anbefale dig at tage hen og tage billeder på et sted kaldet Fotografiska, da ordet "foto" naturligvis betyder "foto" på svensk. Men kunsten her er fantastisk og utrolig smuk, og hvis du elsker at se på gode billeder skal du tage herhen. Plakater, kunstværker og skulpturer – du kan finde alt her. Fotografiska ligger også perfekt ved vandet, hvilket giver dig en fantastisk udsigt, og de store vinduer i caféen tilbyder rigtig god naturlig lys til dine billeder.

Och himlen därtill, Götgatan 78, Södermalm

Beliggende på 23. etage i en skyskraber i hjertet af den sydlige del af Stockholm, Södermalm, giver denne rooftop-bar/restaurant virkelig ordet "rooftop-bar" en helt ny betydning. Heroppe fra kan du se hele Stockholm, og byen ser magisk ud både om dagen og om aften. Interiøret er også meget smukt og på "Himlen" kan hvert øjeblik blive en fotosession. Alle tager billeder af alt herinde, så vær ikke genert. Tag en selfie med den smukke by i baggrunden. Det vil ligne et postkort. Södermalm er den smarte del af Stockholm og et godt sted at finde inspiration.

STHLM Brunch Club, Dalagatan 24, Vasastan

Sociale medier handler om lækker og smuk mad. De bedste billeder får du over en rigtig god brunch og Stockholm Brunch Club er berømt for deres. De serverer alle former for almindelig mad såsom Eggs Benedict og Cæsarsalat, men deres milkshakes er også helt fantastiske. Lækre og smukke med alle mulige skøre toppings og dekorationer. Perfekt til din Instagram eller Facebook. Chokolade-shaken er en klassiker

Fjärilshuset, Haga trädgård, Solna

Som en tropisk regnskov, i Sverige! Hvis du bor her, så ved du, at Sverige ikke ligefrem har et mildt klima. Så det faktum, at du kan besøge et sted med smukke sommerfugle, hajer (!), fisk og krybdyr er virkelig forbløffende. Det er som at gå ind i en magisk skov fyldt med overraskelser, og du kan tage masser af billeder her. Både af de fantastiske og farverige dyr, men også af de smukke omgivelser. Dine venner på sociale medier vil ikke tro dig, når du siger, at dine fotos blev taget i Sverige.