Downtown Camper by Scandic

Book hotel

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Værelser
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder

Hvis du bestiller et kampagnetilbud eller en firmaaftalepris, skal du bruge en bookingkode. Brug ikke specialtegn som (.) (,) (-) (:).

Gem din bookingkode til næste gang du besøger siden ved at klikke “Husk bookingkode”. Vælg ikke dette, hvis du bruger en offentlig computer for at undgå uautoriseret anvendelse af din bookingkode.

Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Du skal logge ind for at kunne booke en bonusnat. Som Scandic Friends medlem optjener du point, når du bor hos os, som du kan bruge til bonusnætter på alle vores hoteller. 

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Tilbage til hotel

Form og fitness

På øverste etage, lige uden for The Nest, finder du vores fitnessrum, som vores hotelgæster frit kan benytte. Her kan du træne med en magisk udsigt over Stockholm. Som gæst på hotellet kan du også få rabat på indgangen til wellnessområdet med udendørs pool, sauna og Experience Showers. Aldersgrænsen er 16 år.

Udover fitnessrum og wellnessområde på hotellet har du også adgang til cykler, kajakker og skateboards – alt sammen uden beregning. Som hotelgæst kan du også deltage i de aktiviteter, der finder sted hver uge, fra sjove sociale løb til afslappende yoga. Læs mere om disse aktiviteter i vores Aktivitetskalender.

[IB] Kostnad tillkommer
The Nest, gym

Fitnessrum

Almindelige åbningstider: 05:30 - 22:00
Åbningstider i weekend: 05:30 - 22:00
The Nest, spa with sauna

Sauna

Separat sauna for mænd og kvinder: Nej
The Nest, shower with view

Relaxområde

Almindelige åbningstider: 07:30 - 20:00
Åbningstider i weekend: 07:30 - 20:00
The Nest, outside pool with chair

Udendørs pool

Poolbredde: 2,1 m
Poollængde: 12,4 m
Pooldybde fra: 0,8 m
Pooldybde til: 0,8 m