The Nest – et retreat i byen

På taget af Downtown Camper finder du vores wellnessområde med udendørs pool, sauna og Experience Showers. Som hotelgæst får du rabat på indgangen til wellnessområdet.

En oase, der giver dig velvære

På taget, højt hævet over byens dynamiske puls, med en imponerende udsigt over Stockholm, finder du vores magiske wellnessområde The Nest. Nyd roen i saunaen. Kig ud over den gamle by og Riddarfjärdens blå vand fra kanten af poolen, som er opvarmet hele året. Fordyb dig i en god bog, hæng ud i solen med dine venner, opdag Rooftop Yoga, og prøv en friskpresset juice i baren.

The Nest er bemandet hver dag mellem kl. 7.30 og 20.00. Book dit besøg i et af følgende tidsrum:

  • 07.30-13.30*
  • 13.30-20.00*

*Afbestillinger er uden ekstra omkostninger indtil kl. 18.00 dagen før ankomst.

Indgang

Prisen inkluderer adgang til vores opvarmede udendørs pool (ca. 38 grader), Experience Showers, sauna og relaxrum. Du kan låne badekåbe, håndklæde og tøfler. Aldersgrænsen er 16 år. Besøg skal bookes på forhånd, da vi har plads til et begrænset antal gæster pr. dag.

Pris  
Hotelgæster 395 SEK
Alle andre gæster 595 SEK

Vores behandlinger

The Nest Classic Massage
  • 30 min. 695 SEK
  • 60 min. 1.095 SEK
  • 90 min. 1.695 SEK
The Nest Head Massage

En afslappende hoved-, nakke- og skuldermassage.

  • 30 min. 695 SEK
The Nest Back Massage

En muskelafslappende og energigivende massage.

  • 30 min. 695 SEK

Book dit besøg og behandlinger på forhånd

Private arrangementer

Vidste du, at du kan booke The Nest til et privat arrangement eller event? Kontakt vores kundeservice for mere information.

Husets regler
The Nest er vores urbane retreat og vores gæsters fristed. Heroppe sætter vi pris på fred og ro. Det er et roligt tilflugtssted, så vi opfordrer til et mobilfrit miljø. Du må ikke tale i telefon eller tage billeder af andre uden deres samtykke. Vi elsker børn, men de er ikke vores største fokus – vi har andre faciliteter, hvor børn kan være børn. Det her er et sted, hvor voksne kan slappe af. Unge voksne fra 16 år og op er velkomne hos The Nest.