The Nest Wellness

Vores wellnessområde, som ligger på tagterrassen og har en fantastisk udsigt, omfatter en udendørs pool, sauna og Experience Showers. Et ægte wellness-paradis


The Nest, vores magiske wellnessområde, ligger på øverste etage med en fantastisk udsigt over Stockholms tage. Her smelter fællesskab og velvære sammen. Begynd dagen med yogaundervisning, eller læs en bog på vores terrasse. Nyd udsigten over Gamla Stan og Riddarfjärden fra poolkanten, eller slap af i vores sauna, der er formet som en eksotisk fuglerede. Prøv en af vores DIY-behandlinger (produkterne kan købes i receptionen hos The Nest), og nyd en mocktail eller cocktail i vores tagterrassebar.

Entré

Prisen inkluderer udendørs pool, Experience Showers og relaxrum, plus lån af badekåbe, håndklæde og tøfler. Aldersgrænse 16 år. Bemærk venligst!

Reservér venligst i god tid (selv som hotelgæst), da pladserne hurtigt bliver fyldt op.

Åbningstider

Man-tors 12.30-20.00
Fre-lør 10.00-22.30
Søn 10.00-20.00

Forudbestil din session

10.00-12.15

12.30-14.45

15.00-17.15

17.30-19.45

20.00-22.15

Pris for overnattende gæster

Man-tors 345 SEK

Fre-søn 445 SEK

Pris for besøgende gæster

Man-tors 445 SEK

Fre-søn 595 SEK

Booking: Du skal blot booke dit besøg nedenfor

Kontakt: Hvis du har spørgsmål, send en email thenest.downtowncamper@scandichotels.com

DIY behandlinger 

The Nest er meget mere end almindelig wellness. Her er bæredygtighed og nysgerrighed i fokus, og derfor tilbyder vi flere forskellige gør det selv-behandlinger. Vi guider dig, men du udfører selv behandlingen. Vi deler råd og tips til, hvordan du bedst plejer din hud. En viden du kan bruge resten af livet.

Husets regler
Velkommen til The Nest - et sted for nye oplevelser og inspiration. Samvær, trivsel og sjov er vores fokus her, og derfor opfordrer vi til et mobilfrit miljø. Det er ikke tilladt at tale i telefon, men hvis du ønsker at tage et billede som et minde om dit besøg, er du mere end velkommen. Prøv smagsoplevelser fra hele verden på vores cocktailmenu, mød gamle og nye venner, nyd dejlig musik til den magiske udsigt fra Downtown Campers øverste etage. Børn er fantastiske, men heroppe er de ikke vores primære fokus - vi har andre områder på hotellet, hvor børn kan være børn. Det her er et sted, hvor voksne kan mødes og få ny energi. Unge voksne fra 16 år og op er velkomne hos The Nest.