The Nest Wellness

Vores wellnessområde, som ligger på tagterrassen og har en fantastisk udsigt, omfatter en udendørs pool, sauna og Experience Showers.

 Et ægte wellness-paradis

The Nest Wellness | Downtown Camper by Scandic | Scandic Hotels

The Nest, vores magiske wellnessområde, ligger på øverste etage med en fantastisk udsigt over Stockholms tage. Her smelter fællesskab og velvære sammen. Begynd dagen med yogaundervisning, eller læs en bog på vores terrasse. Nyd udsigten over Gamla Stan og Riddarfjärden fra poolkanten, eller slap af i vores sauna, der er formet som en eksotisk fuglerede. Prøv en af vores gør det selv-behandlinger (produkterne kan købes i receptionen hos The Nest), og nyd en mocktail eller cocktail i vores tagterrassebar. Hotelgæsterne hos Downtown Camper får en eksklusiv rabat på entréen.

The Nest er bemandet hver dag fra 07.30-20.00. Om lørdagen holder vi åbent til kl. 22.00. Book dit besøg på et af følgende tidspunkter: 

  • Session 1: 07.30-13.30* 
  • Session 2: 14.00-20.00* 
  • Night Swimmers: 20.00-22.00* (kun lørdag)

*Afbestilling er uden gebyr indtil kl. 18.00 dagen før ankomst. 

Night Swimmers

Hver lørdag aften åbner vi op for Night Swimmers. Få en fantastisk start på aftenen i vores udendørs pool efterfulgt af en varm sauna og en cocktail med vennerne.


Indgang

Prisen inkluderer en opvarmet udendørs pool (omkring 38 grader), Experience Showers, sauna og relaxrum, plus lån af badekåbe, håndklæde og tøfler. Du er velkommen til at beholde badekåben som et minde. Aldersgrænse 16 år. 

Hotelgæster 395 SEK
Book på forhånd for at sikre dig en plads. Kom forbi, når du har lyst, under dit ophold. 
Ikke-overnattende gæster      595 SEK
Book din plads på forhånd, prisen er for en halv dag 07.30-13.30, 14.00-20.00 eller under Night Swimmers. 

Vores behandlinger 

Vi tilbyder flere typer af massage fra torsdag til søndag. Andre dage skal massage bookes på forhånd. Afhænger af tilgængelighed.

The Nest Classic Massage 

  • 30 min. 695 SEK
  • 60 min. 1.095 SEK
  • 90 min. 1.595 SEK

Hver dag hos The Nest

10.00 og 16.00 – Sauna Release
11.00 og 17.00 – Meraki Facial Ritual (395 SEK for 30 min.). Se videoen, og få en forsmag på behandlingen. 

Book besøg og behandlinger på forhånd

Private arrangementer

Vidste du, at du kan leje The Nest til private events og fester? Kontakt bookingafdelingen for yderligere information.

Husets regler
The Nest er vores urbane retreat og vores gæsters fristed. Heroppe handler det om afslapning og fred. Her hersker ro, og vi opfordrer derfor til en mobilfri zone. The Nest er vores urbane retreat og vores gæsters fristed væk fra byens larm, så vi opmuntrer derfor til en mobilfri zone. Det er ikke tilladt at tale i telefon, men du er velkommen til at tage et billede som et minde. Vi elsker børn, men her handler det ikke om dem – vores hotel har andre områder, hvor børn kan være børn. Det her er et sted, hvor voksne kan omgås hinanden og slappe af. Unge voksne fra 16 år og op er velkomne hos The Nest. Velkommen til The Nest – vi håber, du nyder dig besøg.