The Nest – et retreat i byen

På taget af Downtown Camper, højt hævet over byens dynamiske puls og med en magisk udsigt over Stockholm, finder du The Nest.

Vores retreat i byen

På taget af Downtown Camper, højt hævet over byens dynamiske puls og med en magisk udsigt over Stockholm, finder du The Nest Wellness. Nyd freden i saunaen. Kig ud over den gamle by og Riddarfjärdens blå vand fra kanten af poolen, som er opvarmet hele året. Fordyb dig i en god bog, hæng ud i solen med dine venner, opdag Rooftop Yoga, og prøv en friskpresset juice i baren.

Som hotelgæst har du fri adgang til vores fitnessrum, fitnesscenter, morgenmads- og cocktaillounge. Er du interesseret i at besøge The Nest Wellness med den udendørs pool, sauna og oplevelsesbruser? Som hotelgæst får du rabat på adgang til wellnesscenteret. Book dit besøg på forhånd på thenest.downtowncamper@scandichotels.com.

Entré til The Nest Wellness

  • Hotelgæster 395 SEK
  • Alle andre gæster 595 SEK

The Nest har en aldersgrænse på 16 år.

Morgenmad i The Nest

Start din dag med en smuk udsigt over Stockholm. Alle ugens dage serverer vi en sund og nærende morgenmad for vores hotelgæster oppe i The Nest Cocktail Lounge. Morgenmaden er inkluderet i din værelsespris, men da vi har begrænset plads heroppe, anvises alle gæster efter ”først til mølle”-princippet.