Grand Central by Scandic

Book hotel

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en frinat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder

Hvis du bestiller et kampagnetilbud eller en firmaaftalepris, skal du bruge en bookingkode. Brug ikke specialtegn som (.) (,) (-) (:).

Gem din bookingkode til næste gang du besøger siden ved at klikke “Husk bookingkode”. Vælg ikke dette, hvis du bruger en offentlig computer for at undgå uautoriseret anvendelse af din bookingkode.

Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Brug dine optjente Scandic Friends point til at booke en frinat. Vælg "Book frinat" for at se ledige værelser til frinætter.

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en frinat.
Tilbage til hotel

Bistro

Nyd den gode stemning, mens du spiser et dejligt måltid eller blot nyder en drink i Bistro.

I Bistro, det historiske Vasa Teaters tidligere foyer, kan du nyde mad fra barmenuen og lytte til vores livekoncerter. Hvis du har lyst til et enkelt glas vin fra baren Bistro, er dette lige sagen.

Om torsdagen spiller hotellets band Grand Central Trio Concept med Thomas Wingren live jazz. For flere oplysninger om kommende koncerter og DJ's kan du besøge Scandic Grand Centrals Facebook-side. Minimumsalderen for Bistro og til vores koncerter er 20 år.

Vores restaurant modtager ikke kontant betaling. Vi accepterer de fleste kreditkort bl.a. VISA, MasterCard og American Express. Vi modtager kun kontant betaling i hotellets reception.

Åbningstider

Opening hours
Bar: Tue-Fri 17:00-23:00, Mon, Sat-Sun Closed