Grand Central by Scandic

Book hotel

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
Antal gæster
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en frinat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder

Hvis du bestiller et kampagnetilbud eller en firmaaftalepris, skal du bruge en bookingkode. Brug ikke specialtegn som (.) (,) (-) (:).

Gem din bookingkode til næste gang du besøger siden ved at klikke “Husk bookingkode”. Vælg ikke dette, hvis du bruger en offentlig computer for at undgå uautoriseret anvendelse af din bookingkode.

Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Brug dine optjente Scandic Friends point til at booke en frinat. Vælg "Book frinat" for at se ledige værelser til frinætter.

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en frinat.
Tilbage til hotel

Teaterbrasseriet

Nyd en frokostbuffet eller middag hos Teaterbrasseriet. Den smagfulde indretning og afslappede atmosfære gør det nemt at nyde maden.

Restaurantbooking

+46 8 512 520 32

Restaurant Teaterbrasseriet tilbyder en skandinavisk menu, der er inspireret af moderne kogekunst. Efter middagen kan du kigge forbi vores bar, hvor vores barteam har mestret kunsten at mixe cocktails. Vores gode service og afslappede stemning tiltrækker både Stockholms lokale og hotellets gæster. Restaurantens og barens placering ved Vasagatan/Kungsgatan-krydset er ideel, hvis du har lyst til en bytur senere på aftenen.

Hvis I er en større gruppe og gerne vil spise middag her, anbefaler vi, at I bestiller bord hos os.

Vores restaurant modtager ikke kontant betaling. Vi accepterer de fleste kreditkort bl.a. VISA, MasterCard og American Express. Vi modtager kun kontant betaling i hotellets reception.

Åbningstider

Opening hours
Breakfast: Mon-Fri 06:30-10:00, Sat-Sun 07:00-11:00
Dinner: Mon-Sat 17:00-23:00, Sun Closed