Grand Central by Scandic

Book hotel

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
Antal gæster
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en frinat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder

Hvis du bestiller et kampagnetilbud eller en firmaaftalepris, skal du bruge en bookingkode. Brug ikke specialtegn som (.) (,) (-) (:).

Gem din bookingkode til næste gang du besøger siden ved at klikke “Husk bookingkode”. Vælg ikke dette, hvis du bruger en offentlig computer for at undgå uautoriseret anvendelse af din bookingkode.

Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Brug dine optjente Scandic Friends point til at booke en frinat. Vælg "Book frinat" for at se ledige værelser til frinætter.

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en frinat.
Vis flere muligheder Bookingkode, eller Bonus Cheques eller Frinat Vis færre muligheder
Tilbage til hotel

Udendørs café

Bestil noget dejligt at spise eller drikke, og nyd Stockholms energiske gadeliv. Vores udendørs café på Kungsgatan er åben fra tidlig morgen til midnat.

Dette er det perfekte sted til at observere andre mennesker, mens du nyder solen. Saml vennerne efter en lang arbejdsdag, og nyd et dejligt måltid og et glas sprudlende champagne. Vi har masser af siddepladser udendørs!

Scandic Grand Centrals udendørs café er en kontantfri restaurant. Vi accepterer de fleste kreditkort, heriblandt Visa, MasterCard og American Express. Vi accepterer kun kontanter ved hotellets receptionsskranke.

Åbningstider

Opening hours