Scandic Anglais

Book hotel - garanti for bedste pris

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Værelser
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en frinat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder

Hvis du bestiller et kampagnetilbud eller en firmaaftalepris, skal du bruge en bookingkode. Brug ikke specialtegn som (.) (,) (-) (:).

Gem din bookingkode til næste gang du besøger siden ved at klikke “Husk bookingkode”. Vælg ikke dette, hvis du bruger en offentlig computer for at undgå uautoriseret anvendelse af din bookingkode.

Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Brug dine optjente Scandic Friends point til at booke en frinat. Vælg "Book frinat" for at se ledige værelser til frinætter.

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en frinat.
Tilbage til hotel

Bar 101

Vi serverer cocktails sammen med DJ'ens musik i den tidligere suite onsdag til lørdag, med udsigt til Humlegården og Sturegatan.

Saml dine kolleger, venner eller kunder til et event efter arbejde hos os. Det er muligt at booke hele vores bar til større grupper eller reservere plads til grupper på mere end 10 personer. Lokalet, der tidligere var en af vores suiter, er også egnet til at mingle til pressekonferencer eller morgenmadsseminarer. Du er velkommen til at sende en mail med spørgsmål til vores barmanager, Pierre, på pierre.abbasi@scandichotels.com

Bar 101 tager ikke imod kontanter. Vi accepterer de fleste kort som f.eks. VISA, MasterCard og American Express. Kontant betaling accepteres i vores hotelreception.

Åbningstider

Opening hours
Bar: Thu 18:00-00:00, Fri-Sat 18:00-02:00, Mon-Wed, Sun Closed