Bar 101
Bar 101

Scandic Anglais

Book hotel

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Værelser
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder

Hvis du bestiller et kampagnetilbud eller en firmaaftalepris, skal du bruge en bookingkode. Brug ikke specialtegn som (.) (,) (-) (:).

Gem din bookingkode til næste gang du besøger siden ved at klikke “Husk bookingkode”. Vælg ikke dette, hvis du bruger en offentlig computer for at undgå uautoriseret anvendelse af din bookingkode.

Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Du skal logge ind for at kunne booke en bonusnat. Som Scandic Friends medlem optjener du point, når du bor hos os, som du kan bruge til bonusnætter på alle vores hoteller. 

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Tilbage til hotel

Bar 101

Vi serverer cocktails sammen med DJ'ens musik i den tidligere suite onsdag til lørdag, med udsigt til Humlegården og Sturegatan.

Saml dine kolleger, venner eller kunder til et event efter arbejde hos os. Det er muligt at booke hele vores bar til større grupper eller reservere plads til grupper på mere end 25 personer. Lokalet, der tidligere var en af vores suiter, er også egnet til at mingle til pressekonferencer eller morgenmadsseminarer. Du er velkommen til at sende en mail med spørgsmål til os på meeting.anglais@scandichotels.com 

Bar 101 tager ikke imod kontanter. Vi accepterer de fleste kort som f.eks. VISA, MasterCard og American Express. Kontant betaling accepteres i vores hotelreception.

Åbningstider

Opening hours
Bar: Thu-Sat 17:00-01:00, Mon-Wed, Sun Closed